You are here

Πρεμιέρα με πλούσιο αγωνιστικό πρόγραμμα στα κανάλια Cablenet και PrimeTel

26/06/2019 14:57

Σε ισχύ τίθεται από την 1η Ιουλίου 2019 η εμπορική συμφωνία PrimeTel και Cablenet που θα προσφέρει σε όλους τους νέους και υφιστάμενους συνδρομητές των δύο εταιρειών, αμοιβαία πρόσβαση σε όλο το αθλητικό περιεχόμενο που έχουν εξασφαλίσει.

Σε πρωταγωνιστές της τηλεοπτικής λίγκας αναδεικνύονται PrimeTel και Cablenet, προβάλλοντας μία ολοκληρωμένη και συναρπαστική αθλητική τηλεοπτική εμπειρία. Οι δύο εταιρείες, όπως έχουν ήδη ανακοινώσει, ένωσαν τις δυνάμεις τους με σκοπό να προσφέρουν στους Κύπριους φιλάθλους, κορυφαίο αθλητικό θέαμα από τα κυπριακά και διεθνή γήπεδα με μία μόνο συνδρομή.

Δυναμικό ξεκίνημα με σημαντικά φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας

Όλα είναι έτοιμα για ένα συναρπαστικό ξεκίνημα στη νέα τηλεοπτική σεζόν που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον από όλους τους φίλους του αθλητισμού. Η δράση ξεκινάει με επιλεγμένα φιλικά ποδοσφαιρικά παιχνίδια προετοιμασίας των ΑΠΟΕΛ, Ανόρθωσης, Ομόνοιας, ΑΕΚ και Πάφου, από την Κύπρο και το εξωτερικό, ενώ παράλληλα θα μεταδοθούν οι ευρωπαϊκές μάχες του ΑΠΟΕΛ για τον β' προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Όλη η αγωνιστική δράση στην οθόνη σου

Οι νέοι και υφιστάμενοι συνδρομητές της PrimeTel και της Cablenet θα έχουν στη διάθεσή τους συνολικά πέραν των 10 αθλητικών καναλιών, τα οποία θα προβάλλουν ζωντανά περισσότερους από 40 αγώνες ποδοσφαίρου και μπάσκετ εβδομαδιαίως, μέσα από τα κανάλια Cablenet Sports 1HD & 2HD, PrimeΤel 1HD, 2HD & 3HD και Novasports.

Στις δύο πλατφόρμες θα παίζουν «μπάλα» μερικές από τις δημοφιλέστερες ομάδες της Κύπρου, Ομόνοια, ΑΕΚ, ΑΠΟΕΛ, Ανόρθωση, Πάφος, Ερμής και Καρμιώτισσα. Από το τηλεοπτικό πρόγραμμα δεν λείπουν σπουδαίες ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όπως το Ισπανικό πρωτάθλημα “La Liga”, η Γερμανική “Bundesliga” και το Γαλλικό πρωτάθλημα “Ligue 1”, καθώς και οι διοργανώσεις των κυπέλλων Copa Del Rey, Supercup και Coupe de la Ligue. Το υπερθέαμα συμπληρώνεται με αγώνες του Ελληνικού Πρωταθλήματος Superleague, το πρωτάθλημα Σουηδίας, την μπασκετική Euroleague, καθώς και τις κορυφαίες διοργανώσεις γκολφ, US Open, The Open και PGA Championship,  σε απευθείας μετάδοση από τα κανάλια Novasports.

Απόκτησε το πιο πλούσιο τηλεοπτικό περιεχόμενο σήμερα

Όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν άμεσα πρόσβαση στο ολοκληρωμένο αυτό πακέτο προβολής αθλητικών αγώνων μπορούν να ενημερωθούν για τις ισχύουσες προσφορές από τις δύο εταιρείες. Οι νέοι συνδρομητές παροτρύνονται να προχωρήσουν άμεσα στην επιλογή παρόχου, ώστε να ολοκληρωθεί έγκαιρα η διαδικασία εγκατάστασης και να μην χάσουν ούτε λεπτό αγωνιστικής δράσης.

Πακέτα Δημόσιας προβολής (Public Viewing)

Στο πλαίσιο της συμφωνίας κοινής διαχείρισης διατίθενται πακέτα δημόσιας προβολής για χώρους εστίασης, ψυχαγωγίας και για ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, κάτω από μια ενιαία συνδρομή. Με αυτόν τον τρόπο απλοποιείται η διαδικασία εγγραφής και εγκατάστασης για όλους τους ενδιαφερόμενους, ενώ οι υφιστάμενες συνδρομές πρόκειται να αναβαθμιστούν αυτόματα.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο (+357) 22 027000.

Πακέτα Διαφήμισης

Παράλληλα, οι επιχειρήσεις έχουν τη δυνατότητα να διαφημιστούν μέσα από 5 αθλητικά κανάλια, τα οποία θα προβάλλουν ένα πολύ δυνατό και συναρπαστικό Κυπριακό αθλητικό περιεχόμενο και να προσεγγίσουν το φίλαθλο κοινό και τις πιο δημοφιλείς ομάδες.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο (+357) 25 100880

Περισσότερες πληροφορίες για ισχύουσες προσφορές των δύο εταιρειών καλέστε στα:

Εξυπηρέτηση Πελατών Cablenet: 130

Εξυπηρέτηση Πελατών PrimeTel: 133