You are here

Profile: Ενίσχυση του δικτύου σε Ασία και Ευρώπη με νέες συνεργασίες

08/02/2019 15:47

Η Profile Software, διεθνής εταιρεία ανάπτυξης χρηματοοικονομικού λογισμικού, ενίσχυσε πρόσφατα το δίκτυο αντιπροσώπευσης των λύσεων της, σε Ευρώπη και Ασία, με νέες συνεργασίες. Πρόκειται για καταξιωμένες εταιρείες που διαθέτουν σημαντική τοπική αλλά και διεθνή παρουσία, παρέχοντας δυνατότητες ολοκληρωμένης υποστήριξης των λύσεων της Profile, σε μια σειρά από χώρες.

Ο κατάλογος των νέων συνεργατών μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει:

  • Την ITC Infotech, (Ηνωμένο Βασίλειο) μια εξειδικευμένη εταιρεία παροχής και υλοποίησης λύσεων τεχνολογίας με ναυαρχίδα τον επιχειρησιακό και συμβουλευτικό τομέα. Διαθέτει διεθνή παρουσία κι εξυπηρετεί ένα ευρύ φάσμα κλάδων, με εξειδίκευση στην ολοκληρωμένη υλοποίηση έργων για τον τραπεζικό και ευρύτερο χρηματοοικονομικό τομέα.
  • Την Teamwill Consulting στη Γαλλία, ηγέτιδα εταιρεία λύσεων για τον πιστωτικό κλάδο και τις καθετοποιημένες υπηρεσίες του χρηματοοικονομικού τομέα. Η εταιρεία διαθέτει πλέον των 350 εξειδικευμένων συμβούλων οι οποίοι υποστηρίζουν τους οργανισμούς στην αναβάθμιση των front-to-back διαδικασιών τους, ενσωματώνοντας τις πιο καινοτόμες πλατφόρμες στον τομέα, όπως λύσεις για risk management, credit management, auto leasing κτλ. Η Profile διαθέτει πολυετή εμπειρία στους συγκεκριμένους τομείς αναπτύσσοντας και υλοποιώντας καινοτόμες και ευέλικτες πλατφόρμες.
  • Την JMR Infotech στην Ασία, κορυφαίο πάροχο λύσεων και υπηρεσιών τεχνολογίας. Υποστηρίζει τις μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου στην ανάπτυξη, υλοποίηση και αποτελεσματική διαχείριση του ΙΤ περιβάλλοντός τους. Δραστηριοποιείται σε 5 ηπείρους και συνεργάζεται με την Profile στην υλοποίηση της καινοτόμου και προηγμένης λύσης της για Treasury Management.
  • Τις Big Four Συμβουλευτικές εταιρείες, καθώς και κορυφαίες εταιρείες τεχνολογίας, για την ολοκληρωμένη κάλυψη των απαιτήσεων οργανισμών στον τραπεζικό χώρο, αλλά και στον τομέα διαχείρισης επενδύσεων, ανταποκρινόμενη στις εξελισσόμενες ανάγκες της αγοράς.

«Η Profile Software αναγνωρίζει τη συμβολή του Διεθνούς Δικτύου Συνεργατών, στην εξωστρεφή ανάπτυξη που πέτυχε ο όμιλος, τα τελευταία χρόνια. Κάθε χρόνο, επενδύουμε σημαντικά στη διεύρυνση των δραστηριοτήτων μας και πιστεύουμε ότι συνεργασίες αυτού του επιπέδου, παρέχουν αμοιβαία οφέλη κι ενισχύουν τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών μας.» υπογράμμισε ο κος Μπάμπης Στασινόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου Profile Software.

Η Profile Software δεσμεύεται στην ανάπτυξη λύσεων υψηλής προστιθέμενης αξίας για τον χρηματοοικονομικό τομέα με γνώμονα τη βελτιστοποίηση της παραγωγικότητας και την ολοκληρωμένη κάλυψη απαιτητικών αναγκών για τη διεύρυνση των εργασιών των πελατών της.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το διεθνές δίκτυο συνεργατών του ομίλου μπορείτε να επισκεφθείτε τη σχετική σελίδα στο διαδίκτυο εδώ.