You are here

Profile: Finuevo Core, η νέας γενιάς τραπεζική πλατφόρμα

05/07/2022 11:31

Η Profile software, διεθνής εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού, παρουσιάζει το Finuevo Core, το τραπεζικό σύστημα νέας γενιάς που αποτελεί τη μετεξέλιξη του κορυφαίου τραπεζικού συστήματος FMS.next. Το Finuevo Core υιοθετεί μία σύγχρονη τραπεζική λογική και προσφέρει μια νέα προσωποποιημένη εμπειρία πλοήγησης στον χρήστη μέσω ενός πλήρους ανανεωμένου front-end. H βραβευμένη τραπεζική πλατφόρμα FMS.next μετεξελίσσεται σε ένα σύστημα σύγχρονης τεχνολογίας και αισθητικής προσφέροντας στους χρήστες την ίδια ακριβώς λειτουργικότητα σε όλες τις συσκευές μέσω του προηγμένου responsive native web interface.

H πλατφόρμα έχει ριζικά επανασχεδιαστεί με γνώμονα την αποδοτική και εύκολη χρήση, οδηγώντας σε αύξηση της παραγωγικότητας και την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη. Αξιοποιώντας σύγχρονο τρόπο περιήγησης οι χρήστες εκτελούν με ευκολία τις εργασίες τους έχοντας άμεση πρόσβαση στην πληροφορία που αναζητούν ενώ ταυτόχρονα απολαμβάνουν το υψηλό επίπεδο αυτοματισμού και την ενσωματωμένη μηχανή διαχείρισης ροών εργασίας (workflow engine). Η αναγκαία αλληλεπίδραση με το σύστημα περιορίζεται στο ελάχιστο, επιτρέποντας την ολοκλήρωση περισσότερων εργασιών στον ίδιο χρόνο.

Ανάμεσα στα νέα χαρακτηριστικά περιλαμβάνονται ιδιαίτερες δυνατότητες που διευκολύνουν την αλληλεπίδραση των χρηστών με το σύστημα, όπως η δυνατότητα για φωνητικές εντολές (voice activated commands), ειδοποιήσεις χρηστών, chat αλλά και προηγμένο σχεδιασμό και διαχείριση ροών εργασίας (workflows). Σε συνδυασμό με νέες προσωποποιημένες δυνατότητες όπως dashboards, συντομεύσεις και ιστορικότητα περιήγησης, η πλατφόρμα Finuevo Core προσφέρει καινοτόμες και ανταγωνιστικές λειτουργικότητες, με στόχο να καλύψει τις μελλοντικές απαιτήσεις μιας σύγχρονης τράπεζας.

Το Finuevo Core είναι η τραπεζική πλατφόρμα νέας γενιάς που ανταποκρίνεται επιτυχώς στις τρέχουσες και μελλοντικές ανάγκες της αγοράς καθιστώντας το ως το backbone των τραπεζικών εργασιών για ενοποιημένη προσέγγιση. Το Finuevo Core μπορεί να διασυνδεθεί με οποιοδήποτε τρίτο σύστημα μέσω standard APIs και μαζί με το Finuevo Digital, την digital banking πλατφόρμα της Profile, αποτελούν το Finuevo Suite, ένα προϊόν που εξασφαλίζει πλήρη, front-to-back cloud και SaaS enabled κάλυψη τραπεζικών εργασιών για Τράπεζες και χρηματοοικονομικούς οργανισμούς (EMIs, MFIs, Digital Lenders, κ.ά.) που επιδιώκουν ψηφιακό εκσυγχρονισμό στο συνεχώς μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό και τεχνολογικό περιβάλλον.