You are here

Πρόγευμα με 3 γενιές επιτυχημένων ασφαλιστών

31/03/2023 12:58

Η Χρύσω Λέφου, έδεσε το…γλυκό ανάμεσα σε CH. STYLIANIDES & SONS INSURANCE AGENTS και TRUST

Μια… γλυκιά μέρα ξημέρωσε στο γραφείο CH. STYLIANIDES & SONS INSURANCE AGENTS, SUB-AGENTS AND CONSULTANTS LTD στη Λευκωσία.

Η Διεύθυνση του ασφαλιστικού γραφείου δεξιώθηκε τον CEO της TRUST Insurance Cyprus κύριο Χρίστο Χριστοδούλου, καθώς επίσης τον Senior Manager: Sales & Credit Control κύριο Γιάννο Παλάζη στα κεντρικά γραφεία της CH. STYLIANIDES & SONS INSURANCE AGENTS σ’ ένα πρόγευμα από τα χέρια της γνωστής μαγείρισσας Χρύσως Λέφου.

Ένα πρόγευμα από το οποίο δεν έλειπε τίποτα! Ούτε καν παραδοσιακοί κυπριακοί λουκουμάδες!

Στο πλαίσιο του προγεύματος, στο οποίο παρακάθησαν και όλα τα μέλη του προσωπικού του γραφείου, ο CEO της TRUST κύριος Χριστοδούλου ανέφερε ότι επιχειρήσεις όπως την CH. STYLIANIDES & SONS είναι ο λόγος που η TRUST περήφανα και με βεβαιότητα  εμμένει στη θέση ότι το μέλλον ανήκει στους Ασφαλιστικούς Πράκτορες και τους στηρίζει αμέριστα.  Τόνισε ότι οι επιτυχημένοι Ασφαλιστές αλλάζουν και εξελίσσονται συνεχώς. «Ενδυναμώνομαι όταν βρίσκομαι αναμεσά σε καταξιωμένους επαγγελματίες που συνείσφεραν σημαντικά στη δημιουργία και ανάπτυξη της Ασφαλιστικής Βιομηχανίας στη Κύπρο. Η  εξέλιξη συνεχίζεται από το παππού στα παιδιά και στα εγγόνια  διότι οι  επιτυχημένοι  επαγγελματίες του κλάδου όχι μόνο αναγνωρίζουν την ανάγκη  αλλά επιδιώκουν την αλλαγή και την εξέλιξη μετατρέποντας τη επιχείρηση τους σε “online με ανθρώπινη προσέγγιση”» είπε χαρακτηριστικά ο κύριος Χριστοδούλου,  επαναλαμβάνοντας πως η TRUST είναι και θα παραμείνει στο πλευρό αυτού του γραφείου με τη μεγάλη και μακρόχρονη ιστορία αλλά και  όσων Ασφαλιστικών Πρακτόρων  είναι πρόθυμοι να κάνουν το επόμενο βήμα στη νέα εποχή.

Από πλευράς του, ο κύριος Χαράλαμπος Στυλιανίδης συμφωνώντας με την πορεία που διαγράφει η TRUST έκανε μια αναδρομή στην εξέλιξη της ασφάλισης στην Κύπρο από την εποχή της είσπραξης ασφαλίστρου με το ποδήλατο μέχρι και σήμερα, ζωγραφίζοντας με γλαφυρά χρώματα την Κύπρο και τον κλάδο μιας άλλης εποχής, αλλά και τα σημεία καμπής που κάθε φορά ωθούσαν την βιομηχανία όλο και πιο μπροστά.

Λαμβάνοντας τον λόγο ο κύριος Πέτρος Στυλιανίδης εξέφρασε την πεποίθηση ότι η συνεχής εξέλιξη, φέρνει την ανέλιξη διασφαλίζοντας παράλληλα τη διαχρονικότητα των ασφαλιστικών γραφείων όπως το δικό τους, προσβλέποντας στην επιτυχία της επόμενης και κάθε επόμενης γενιάς. Στην προκειμένη περίπτωση στην 4η , 5η , 6η ή ακόμα και 10η γενιά, εφόσον η CH. STYLIANIDES & SONS INSURANCE AGENTS είναι σήμερα μια επιτυχημένη επιχείρηση τριών γενιών ασφαλιστών.

Ο κύριος Παύλος Στυλιανίδης τόνισε ότι ο επαγγελματισμός είναι μόνο ένα από τα χαρακτηριστικά του γραφείου, σε συνδυασμό με το δυναμισμό,  το συνεχές ενδιαφέρον για το πελάτη και να είσαι δίπλα του στις δύσκολες αλλά και στις ευχάριστες του στιγμές είναι οι βασικές αναλλοίωτες αξίες που εφαρμόζουν καθημερινά και ότι αυτό δεν μπορεί να αντικατασταθεί από κανένα υπολογιστή.

Η συνεργασία ανάμεσα στην Εταιρεία και το γραφείο, αλλά και οι σχέσεις που συνδέουν τα άτομα που δραστηριοποιούνται στα δυο μέρη είναι η ελάχιστη απόδειξη ότι το μυστικό συστατικό που δένει το… γλυκό, είναι η σημασία που αποδίδεται στον άνθρωπο.

Γιατί η ασφάλιση ήταν και θα παραμείνει ανθρώπινη υπόθεση.