You are here

Πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου

19/01/2022 15:57

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου και ο Σύνδεσμος Αποφοίτων του, συνεχίζει να προσφέρει για 6η χρονιά το ετήσιο  «Alumni Association Lifelong Learning Program». Στόχος του προγράμματος είναι η προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη των φοιτητών και αποφοίτων του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, επιμορφώνοντας και βελτιώνοντας τις γνώσεις και τις προσωπικές τους δεξιότητες ώστε να γίνουν πιο ανταγωνιστικοί στην αγορά εργασίας.

Μέσω του προγράμματος αυτού θα διεξαχθούν σειρά σεμιναρίων που καλύπτουν τις κοινωνικές, επιχειρηματικές και τεχνολογικές εξελίξεις σε διάφορους τομείς. Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, αξιοποιεί το επιστημονικό προσωπικό των 5 Σχολών του,   προσφέροντας υψηλού επιπέδου και ποιότητας προγράμματα δια βίου μάθησης, καλύπτοντας τις αυξανόμενες ανάγκες για συνεχή επιμόρφωση, κατάρτιση και εξειδίκευση.

Δικαίωμα Συμμετοχής:

Δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα θα έχουν όλοι οι απόφοιτοι του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου και Cyprus College.

Επίσης, θα δίνεται η δυνατότητα συμμετοχής και σε μη απόφοιτους του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου και Cyprus College, δεδομένου ότι δεν έχουν συμπληρωθεί όλες οι διαθέσιμες θέσεις.

Τα σεμινάρια προσφέρονται ΔΩΡΕΑΝ.  Θα δοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης

Πρόγραμμα και Δήλωση Συμμετοχής ΕΔΩ

Επικοινωνία:

Ελένη Μαρκαντώνη [email protected]

Ανδρέας Πεττεμερίδης [email protected]