You are here

Προκήρυξη προγράμματος υποτροφιών της εταιρείας SAFE BULKERS για Ναυτικές και Ναυτιλιακές σπουδές

24/11/2022 14:56

To Υφυπουργείο Ναυτιλίας χαιρετίζει για τρίτη χρονιά την εξαίρετη πρωτοβουλία της εταιρείας SAFE BULKERS Inc και του διευθύνοντος συμβούλου της κ. Πόλυ Β. Χατζηιωάννου που αφορά στο 3ο ετήσιο πρόγραμμα υποτροφιών για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024 που αφορά στις ναυτικές και ναυτιλιακές σπουδές.

Η εν λόγω πρωτοβουλία αποτελεί σύμμαχο των προσπαθειών που καταβάλλει το Υφυπουργείο Ναυτιλίας στην προώθηση της ενασχόλησης των νέων με τα ναυτιλιακά επαγγέλματα και τον τομέα της ναυτιλίας ευρύτερα μέσω στοχευμένων εκστρατειών όπως είναι το “Sea…Your Horizon” (www.seayourhorizon.com) και το “Let’s Disco”.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα υποτροφιών στην ιστοσελίδα  https://safebulkers.com/scholarships ενώ μπορούν να ζητήσουν διευκρινήσεις στο e-mail: [email protected] .

Οι αιτήσεις για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024 θα πρέπει να κατατεθούν στην εταιρεία έως τις 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2023.

Το Υφυπουργείο Ναυτιλίας ευχαριστεί θερμά για ακόμα μια φορά την εταιρεία SAFE BULKERS Inc για τη συνέχιση της ανιδιοτελούς αυτής προσφοράς προς την Κυπριακή Ναυτιλία και ιδιαίτερα τη νέα γενιά του τόπου μας.