You are here

Προκήρυξη βραβείου «Cyprus Quality Leader of the year 2012»

16/10/2012 16:34
Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Ποιότητας (μέλος ΟΕΒ) ως Εθνικός Εκπρόσωπος του EOQ στην Κύπρο, προκηρύσσει το βραβείο «CYPRUS QUALITY LEADER OF THE YEAR” απευθυνόμενος σε Κύπριους Managers.

Το Βραβείο θα απονεμηθεί σε ανώτερο ή ανώτατο στέλεχος επιχείρησης ή οργανισμού του ιδιωτικού ή δημόσιου τομέα (όχι κατ’ ανάγκη Quality manager) που δραστηριοποιείται στην Κύπρο, είτε είναι μέλος του Κυπριακού Συνδέσμου Ποιότητας είτε όχι, ο οποίος προωθεί, κατά τεκμήριο, την ποιότητα στην επιχείρηση ή τον οργανισμό του. Το Βραβείο του φετινού διαγωνισμού θα αφορά για ενέργειες, δράσεις και επιτυχίες που πραγματοποιήθηκαν κατά το έτος 2011.

Ο «Quality Leader of the Year» είναι θεσμός που καθιερώθηκε από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Ποιότητας (EOQ). Βάσει της διαδικασίας αυτής ανακηρύσσεται κάθε χρόνο ο European Quality Leader of the Year από τους Εθνικούς Αντιπροσώπους – Μέλη του EOQ. Κατά τον EOQ “ A Quality Leader is a Leader in an organization having succeeded in moving the organization to success for the different stakeholder through his leadership and through the change and Quality Processes he has implemented directly though his team.”

Υποβολή Προτάσεων Υποψηφιότητας

Προτάσεις υποψηφιότητας υποβάλλονται από εκλεκτορικό σώμα αποτελούμενο από εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου, ανώτατα στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών, ακαδημαϊκούς, συμβούλους ποιότητας, εκπροσώπους επιχειρήσεων που είναι μέλη του Κυπριακού Συνδέσμου Ποιότητας. Κάθε ένας από τους ανωτέρω έχει δικαίωμα να προτείνει από έναν έως πέντε υποψήφιους για το Βραβείο. Υποβολή υποψηφιότητας μπορεί να γίνει και απευθείας από τους άμεσα ενδιαφερόμενους είτε από τις επιχειρήσεις ή οργανισμούς όπου αυτοί εργάζονται.

Φάκελος Υποψηφιότητας

Ο φάκελος υποψηφιότητας συμπληρώνεται από τους ίδιους τους υποψήφιους που έχουν αποδεχθεί τη συμμετοχή τους στη διαδικασία και περιλαμβάνει την αίτηση συμμετοχής και το βιογραφικό σημείωμα του υποψηφίου.

Σημαντικές Ημερομηνίες (προθεσμίες)
Υποβολή υποψηφιοτήτων 19 Οκτωβρίου 2012
Απάντηση προτεινόμενων υποψηφίων 29 Οκτωβρίου 2012
Αποστολή φακέλου υποψηφιότητας (αίτηση και βιογραφικό) 12 Νοεμβρίου 2012

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Γραμματεία του Κυπριακού Συνδέσμου Ποιότητας στο τηλ. 22665102, [email protected]. Τα έντυπα είναι διαθέσιμα και στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου www.quality.org.cy