You are here

Pros Academy: O Douleutaras εξελίσσει τους Τεχνικούς Επαγγελματίες σε Επιχειρηματίες νέας γενιάς

03/11/2022 12:04
  • Για δεύτερη φορά στην Κύπρο, ο Douleutaras προσφέρει στους επαγγελματίες συνεργάτες του ένα εξειδικευμένο Πρόγραμμα Πιστοποίησης, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι ηγείται της νέας εποχής των Τεχνικών Επαγγελμάτων

Πιστός στο όραμά του να αναδείξει την επιχειρηματική διάσταση των Τεχνικών Επαγγελμάτων, ο Douleutaras (www.douleutaras.com.cy) παρέχει στους επαγγελματίες συνεργάτες του το Πρόγραμμα Πιστοποίησης «Σύγχρονη Επιχειρηματικότητα & Ανάπτυξη». Για δεύτερη φορά σε Λευκωσία, πρώτη στη Θεσσαλονίκη και τρίτη φορά στην Αθήνα, οι επαγγελματίες συνεργάτες του Douleutaras θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν χρήσιμες γνώσεις που θα τους επιτρέψουν να εξελίξουν την επιχείρησή τους, λαμβάνοντας πιστοποίηση από το πιο διακεκριμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για Τεχνικούς Επαγγελματίες.

Το Πρόγραμμα Πιστοποίησης του Pros Academy αποτελεί μια πρωτοποριακή εκπαιδευτική πρωτοβουλία του Douleutaras, η οποία αναδεικνύει την εφαρμοσμένη γνώση και τα πρακτικά οφέλη της. Πρόκειται για ολοκληρωμένη εκπαιδευτική διαδικασία δράσης και ανάδρασης από διακεκριμένους καθηγητές/τριες και στελέχη της αγοράς, σε συνεργασία με τη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του University of Central Lancashire Cyprus (Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus - https://www.uclancyprus.ac.cy/), το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Επιχειρείν - ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (https://eltrun.org/) και το Εργαστήριο Μάρκετινγκ MarLab του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (https://marlab.ode.uom.gr/).

Έχοντας πάντα στον πυρήνα του την άρτια εξυπηρέτηση των χρηστών της πλατφόρμας αλλά και την επαγγελματική εξέλιξη των συνεργαζόμενων επαγγελματιών του, ο Douleutaras δημιούργησε το Πρόγραμμα Πιστοποίησης «Σύγχρονη Επιχειρηματικότητα & Ανάπτυξη», με στόχο την παροχή γνώσεων σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων επιχειρηματικότητας, καθώς και στην ανάπτυξη δεξιοτήτων και μεθοδολογιών ανάπτυξης μιας σύγχρονης επιχείρησης. Έτσι, η ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση πελάτη, η διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού & συνεργατών, αλλά και μία νέα ενότητα πωλήσεων και αύξησης εσόδων είναι οι τρεις κεντρικοί άξονες πάνω στους οποίους έχει δομηθεί το Πρόγραμμα και στις τρεις πόλεις.

«Οι προηγούμενοι κύκλοι του προγράμματος που έτρεξαν στην Αθήνα και στην Κύπρο, στους οποίους συμμετείχαν αποκλειστικά επαγγελματίες-συνεργάτες μας έληξαν με απόλυτη επιτυχία, με τους συνεργάτες μας να αποκομίζουν πολλαπλά οφέλη τόσο για τους ίδιους όσο και για τους χιλιάδες πελάτες που εξυπηρετούν καθημερινά. Αυτό βέβαια αντικατοπτρίζεται και αριθμητικά αφού το 91% των συμμετεχόντων έμεινε ικανοποιημένο τόσο από το είδος των μαθημάτων όσο και από την οργάνωσή του. Όλη η ομάδα του Douleutaras είμαστε πολύ υπερήφανοι και θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στους συνεργάτες μας σε κάθε βήμα εξέλιξης της επιχείρησής τους. Στόχος μας είναι η προώθηση του προγράμματος σε ολόκληρο δίκτυο των επαγγελματιών μας, έτσι ώστε η διά βίου μάθηση να γίνει βασικό συστατικό της κουλτούρας των συνεργατών μας», δήλωσε ο Founder & CEO του Douleutaras Ανδρέας Γραμμάτης.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε παρακάτω για το Πρόγραμμα Πιστοποίησης του Douleutaras σε:

Σχετικά με το Douleutaras:

Ο Douleutaras είναι η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών για το Σπίτι. Συνεργάζεται με 4.200 αξιολογημένους επαγγελματίες από 90 ειδικότητες. Μέσα από το Douleutaras, ο χρήστης βρίσκει αξιολογημένο επαγγελματία μέσα σε 10 δευτερόλεπτα, διασφαλίζοντας ότι η εργασία θα γίνει ποιοτικά και αξιόπιστα και ότι το αποτέλεσμα θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Douleutaras επισκεφθείτε το https://www.douleutaras.com.cy ή τους λογαριασμούς της εταιρείας στα κοινωνικά δίκτυα: Facebook, LinkedIn, Instagram.