You are here

Προσφορά έκδοσης ‘Κανονισμοί Ηλεκτρικών Εγκαταστάσεων’ από την Ελληνική Τράπεζα προς το Υπ. Παιδείας & Πολιτισμού

02/12/2009 13:21
Ο Όμιλος της Ελληνικής Τράπεζας, μέσα στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης, και ειδικότερα της πολιτικής για στήριξη της παιδείας του τόπου, αποφάσισε την αγορά αριθμού αντιτύπων της έκδοσης ‘Κανονισμοί Ηλεκτρικών Εγκαταστάσεων’ τα οποία προσφέρθηκαν στο Υπουργείο Παιδείας & Πολιτισμού για να διανεμηθούν στις Τεχνικές Σχολές της Κύπρου.

Πρόκειται για ένα βιβλίο με συγγραφείς τους Δρα Φρίξο Δημητριάδη και κ. Άντη Κωνσταντίνου και αποτελεί μετάφραση της 16ης έκδοσης των Κανονισμών του ΙΕΕ για τις Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις των οποίων η εφαρμογή, σύμφωνα με την κυπριακή νομοθεσία είναι υποχρεωτική.

Η προσφορά αυτή είναι συνέχεια μιας σειράς προσφορών βιβλίων που εκδόθηκαν με χορηγία της Ελληνικής Τράπεζας ή άλλων εγχειριδίων που εκδόθηκαν από την Ελληνική Τράπεζα και παραχωρήθηκαν δωρεάν προς τα σχολεία της Κύπρου μέσω του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού.

Στη φωτογραφία ο Διευθυντής Μάρκετινγκ, Δημοσίων Σχέσεων & Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων του Ομίλου της Ελληνικής Τράπεζας κ. Ανδρέας Παπανικολάου παραδίδει τα βιβλία στον κ. Χαράλαμπο Κωνσταντίνου, Διευθυντή Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης που εκπροσωπούσε τη Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου στην παρουσία του κ. Ιωσήφ Παχίτα, Επιθεωρητή Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης στο κτήριο του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού.