You are here

Προσφορά του κορυφαίου προγράμματος «Doctorate in Business Administration (DBA)» από το Cyprus Institute of Marketing kai το University of West London (UK)

07/12/2020 08:22

Το Cyprus Institute of Marketing – The Cyprus Business School, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την υπογραφή συμβολαίων με το κορυφαίο Πανεπιστήμιο «University of West London» για την προσφορά του προγράμματος «Doctorate in Business Administration (DBA)» με την μέθοδο της εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Το CIM θα αναλάβει την αποκλειστική αντιπροσωπία του προγράμματος «Doctorate in Business Administration (DBA)» στην Κύπρο, Ελλάδα και Μέση Ανατολή. Θα αναλάβει συγκεκριμένα την προώθηση του προγράμματος, την καθοδήγηση των υποψηφίων διδακτορικών φοιτητών και θα παρέχει τις εγκαταστάσεις του για την διοργάνωση των σχετικών μαθημάτων και εξετάσεων από το University of West London. Την αποκλειστική ευθύνη για τα ακαδημαϊκά θέματα θα την φέρει το University of West London.

Το πρόγραμμα DBA θα είναι το μοναδικό Διδακτορικό για επαγγελματίες που θα προσφέρετε στην Κύπρο και θα έχει διεθνή εμβέλεια.

Είναι εξαιρετικά σημαντικό για την κυπριακή ανώτατη εκπαίδευση που ένα τέτοιο πρόγραμμα διεθνούς εμβέλειας θα προσφέρετε και στην Κύπρο και ακόμα πιο σημαντικό είναι το γεγονός που το CIM μας επιλέχθηκε να είναι το «Hub» για Μεσόγειο και Μέση Ανατολή. Η εξέλιξη αυτή συνάδει πλήρως με την πολιτική της κυβέρνησης για να καταστεί η Κύπρος ένα περιφερειακό κέντρο εκπαίδευσης αλλά και με την πολιτική για προώθηση της έρευνας.  Επιπλέον το πρωτοποριακό ερευνητικό κέντρο του CIM «Cyprus Centre for Business Research» θα επωφεληθεί τα μέγιστα από την εν λόγω συνεργασία.