You are here

Προσφορά ζωής μέσω αιμοδοσίας από την Πετρολίνα

30/11/2022 14:17
  • Αιμοδοσία εις μνήμη Νάκη Λευκαρίτη

Πιστή στα ιδεώδη της για στήριξη των συνανθρώπων μας αλλά και στη διαχρονική κοινωνική της δράση, η Πετρολίνα διοργάνωσε για άλλη μια φορά με επιτυχία την καθιερωμένη αιμοδοσία ανάμεσα στο προσωπικό και τα μέλη της διοίκησης της Εταιρείας.

Η αιμοδοσία, η οποία πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στις 30 Νοεμβρίου 2022, στα κεντρικά γραφεία της Πετρολίνα στη Λάρνακα, ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του Νάκη Λευκαρίτη. Πρόκειται για τη δεύτερη αιμοδοσία που διοργάνωσε η Εταιρεία φέτος. Για ακόμα μια φορά, το προσωπικό των κεντρικών γραφείων, των εγκαταστάσεων πετρελαιοειδών και υγραερίου της Εταιρείας στη Λάρνακα και στο Βασιλικό καθώς και οι εργαζόμενοι στα πρατήρια Πετρολίνα, Agip και Eni ανταποκρίθηκαν μαζικά και με προθυμία, στέλνοντας το μήνυμα του εθελοντισμού και της κοινωνικής προσφοράς.  

Οι εκδηλώσεις αιμοδοσίας εντάσσονται στο ευρύτερο πρόγραμμα κοινωνικής προσφοράς της Εταιρείας. Αξίζει να σημειωθεί ότι τo Συγκρότημα Εταιρειών Α/φοι Λευκαρίτη ίδρυσε, από το 1998, Ομάδα Εθελοντικής Αιμοδοσίας που εξυπηρετεί, κατά προτεραιότητα, τους αιμοδότες και συγγενείς πρώτου βαθμού των αιμοδοτών και κατ’ επέκταση το κοινό.