You are here

Πρόταση για την οικονομία καταθέτει το ΚΕΒΕ στη Συνέλευση του

22/01/2009 13:16
• Την Τετάρτη στη Διεθνή Έκθεση Κύπρου

• Θα μιλήσει ο Πρόεδρος Χριστόφιας


Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η 81 Ετήσια Γενική Συνέλευση του ΚΕΒΕ, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2009 και ώρα 5.30μ.μ. στην αίθουσα Πολλαπλής Χρήσης της Διεθνούς Έκθεσης Κύπρου στη Λευκωσία.

Στη Συνέλευση θα μιλήσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας, ο οποίος αναμένεται να αναλύσει τις θέσεις της Κυβέρνησης για την οικονομία και να αναφερθεί στις τρέχουσες οικονομικές εξελίξεις.

Κύριος ομιλητής της συνέλευσης θα είναι ο Πρόεδρος του ΚΕΒΕ κ. Μάνθος Μαυρομμάτης, ο οποίος, ενόψει της διεθνούς κρίσης, θα παρουσιάσει τις θέσεις του Επιμελητηρίου για την οικονομία και θα καταθέσει τις προτάσεις του επιχειρηματικού κόσμου για το μέλλον.

Κεντρικό θέμα της Συνέλευσης είναι οι προτάσεις του ΚΕΒΕ για αντιμετώπιση των επιπτώσεων της διεθνούς κρίσης και η δημιουργία νέων προοπτικών για την κυπριακή οικονομία.

Στη συνέλευση κλήθηκαν να παραστούν, ο Πρόεδρος της Βουλής, Αρχηγοί ή Εκπρόσωποι κομμάτων, Υπουργοί, Βουλευτές, Μέλη του διπλωματικού σώματος, ανώτεροι κρατικοί λειτουργοί, εκπρόσωποι συνδικαλιστικών και επαγγελματικών οργανώσεων, μέλη των Επιμελητηρίων και επιχειρηματίες απ΄ όλο το φάσμα της οικονομικής ζωής του τόπου.

Η συνέλευση του ΚΕΒΕ πάντοτε αποτελεί ορόσημο τόσο για τις τρέχουσες εξελίξεις στην κυπριακή οικονομία, όσο και για τις μελλοντικές προοπτικές της, αφού κυβέρνηση και Επιμελητήριο δημοσιοποιούν τις σκέψεις τους για το μέλλον.