You are here

Πρώτη πτήση για Ryanair

03/11/2010 15:02
Η πρώτη πτήση της νέας αεροπορικής εταιρείας Ryanair από τις Βρυξέλλες, στο αεροδρόμιο Λάρνακας πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι με την άφιξη του αεροσκάφους της εταιρείας να μεταφέρει περίπου 180 επιβάτες.

Στο αεροδρόμιο Λάρνακας διοργανώθηκε τελετή υποδοχής της πρώτης πτήσης της εταιρείας στην Κύπρο, με τους υπεύθυνους να κόβουν και να διανέμουν στο επιβατικό κοινό μία τεράστια τούρτα η οποία απεικόνιζε την Κύπρο με τα χρώματα της Ryanair.

Η ιρλανδική αεροπορική εταιρεία Ryanair θεωρείται μια από τις τρεις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες της Ευρώπης, με 161 προορισμούς σε 160 αεροδρόμια σε 27 χώρες της Ευρώπης, διαθέτει 254 αεροσκάφη τύπου Boeing 737-800 και ο στόλος των αεροπλάνων της είναι μόλις τριών χρόνων.

Οι πτήσεις της εταιρείας από το αεροδρόμιο της Λάρνακας προς το αεροδρόμιο Charleroi των Βρυξελλών θα πραγματοποιούνται δύο φορές την εβδομάδα, την Τετάρτη και το Σάββατο. Οι πτήσεις για το αεροδρόμιο Girora της Βαρκελώνης θα αρχίσουν από τις 4 Δεκεμβρίου και θα πραγματοποιούνται επίσης κάθε Τετάρτη και Σάββατο.

Σε δηλώσεις της η Διευθύντρια Πωλήσεων και Διαφήμισης της Ryanair στην Κύπρο Melissa Corrigan, εξέφρασε την ικανοποίησή της για το νέο δρομολόγιο της προς την Κύπρο. Από τις 4 Δεκεμβρίου θα ξεκινήσουμε πτήσεις και από τη Μαδρίτη», ανέφερε προσθέτοντας ότι «είμαστε σίγουροι πως θα κάνουμε εξαιρετική δουλειά στην Κύπρο. Θέλουμε να επενδύσουμε και να αναπτυχθούμε εδώ» σημείωσε.