You are here

Πρωτοποριακή η παρουσίαση του νέου BMW Σειρά 4 Coupé

26/10/2020 16:38

Με την εφαρμογή των μέτρων προστασίας κατά του κορωνοϊού, ο Όμιλος Πηλακούτα υποδέχτηκε στην Κύπρο ένα κυριολεκτικά φανταστικό αυτοκίνητο, το νέο BMW Σειρά 4. Με ένα πρωτότυπο τρόπο, η αποκάλυψη του μοντέλου έγινε μέσα από ένα ομολογουμένως εξαιρετικό video, που γυρίστηκε στο Char. Pilakoutas Showcase. 

Το νέο "τεσσάρι" προκαλεί τις αισθήσεις και καθηλώνει με τον εμβληματικό σχεδιασμό του. Όπως σημειώνει ο Adrian van Hooydonk, Επικεφαλής της Ομάδας Σχεδίασης του BMW Group, «με τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία, το νέο BMW Σειρά 4 Coupé εκφράζει με εμφατικό τρόπο τον ανεξάρτητο χαρακτήρα του.» 

Πιο σπορ και πιο ξεχωριστό από ποτέ, επαναπροσδιορίζει την ουσία της οδηγικής απόλαυσης στην πολυτελή coupé κατηγορία.

Το ιδιαίτερο μπροστινό τμήμα με τη χαρακτηριστική BMW μάσκα, τονίζει τον ανεξάρτητο χαρακτήρα του αυτοκινήτου. Ταυτόχρονα στο εσωτερικό, η απλοποίηση της πολυπλοκότητας αντικατοπτρίζει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία, σε συνδυασμό με υψηλής ποιότητας στοιχεία εξοπλισμού. Η άψογη λειτουργικότητα τοποθετεί τον οδηγό στο επίκεντρο της δράσης και της απόλαυσης.

Πραγματικά, η πρόκληση οδήγησης αυτού του αυτοκινήτου είναι ακαταμάχητη. Εξελιγμένοι κινητήρες απόδοσης και οικονομίας, κορυφαία τεχνολογία υποβοήθησης και ασφάλειας και πρωτοποριακά συστήματα πληροφόρησης και ψυχαγωγίας του οδηγού, δημιουργούν μια μοναδική βιωματική εμπειρία οδήγησης.

To νέo BMW σειρά 4, μας προσκαλεί να νιώσουμε την τέταρτη διάσταση μιας μοναδικής δυναμικής αισθητικής και αποτυπώνει το δρόμο προς το μέλλον. Ένα μέλλον με τη σφραγίδα της BMW και την εγγύηση στην Κύπρο, του Ομίλου Πηλακούτα

Δείτε το νέο BMW 4 Coupé από κοντά, στον εκθεσιακό χώρο Char. Pilakoutas Showcase, στην Λεωφ. Λεμεσού 114 στη Λευκωσία, καθημερινά από τις 08.00 – 18:00, μέχρι τέλος Οκτωβρίου. 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: https://www.bmw.com.cy