You are here

Πρωτοποριακό Σεμινάριο από την ΟΕΒ

29/08/2008 13:29
Η Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ) μέσα στα πλαίσια του υψηλού επιπέδου υπηρεσιών που προσφέρει στον επιχειρηματικό κόσμο του τόπου, διοργανώνει εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο “Επιχειρησιακός Μετασχηματισμός Μικρομεσαίων και Οικογενειακών Επιχειρήσεων σε Σύγχρονες Επιχειρήσεις και Μορφές Χρηματοδότησης ”.

Το πρόγραμμα αυτό εντάσσεται μέσα στα πλαίσια της αναβαθμισμένης σειράς σεμιναρίων που προσφέρει η ΟΕΒ με στόχο το συνεχή εκσυγχρονισμό των επιχειρήσεων, την προώθηση της καινοτομίας και γενικότερα την ενθάρρυνση της επιχειρηματικότητας.

Κύριος σκοπός του μοναδικού αυτού προγράμματος είναι ο προσδιορισμός καινοτόμων προσεγγίσεων στη χάραξη στρατηγικής στις μικρομεσαίες και οικογενειακές επιχειρήσεις που να τους δίδει το τεχνοκρατικό στίγμα που απαιτείται για την ανάπτυξη και εξέλιξη τους σε σύγχρονες και ανταγωνιστικές επιχειρήσεις.

Το Πρόγραμμα αυτό επιδοτείται από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού ως πρόγραμμα ζωτικής σημασίας και θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 15 και 16 Σεπτεμβρίου 2008 σε ξενοδοχείο στη Λευκωσία. Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για αίτηση συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεστε στην ΟΕΒ, κον Αντώνη Φραγκούδη, τηλ. 22665102 ή στην ιστοσελίδα www.oeb.org.cy