You are here

Πτήσεις χαμηλού κόστους από flyMonarch

21/12/2007 12:21
Η αεροπορική εταιρεία flyMonarch.com η οποία έχει διακριθεί για τα χαμηλά της τέλη αρχίζει πτήσεις από και προς την Κύπρο. Οι πτήσεις της flyMonarch.com θα αρχίσουν από το ερχόμενο καλοκαίρι με προορισμό το Μάντσεστερ στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η επιλογή της Flymonarch.com έρχεται να προσφέρει στο επιβατικό κοινό περισσότερες ευκαιρίες για απευθείας και χαμηλού κόστους πτήσεις προς το Ηνωμένο Βασίλειο. Η αεροπορική σύνδεση Λάρνακας-Μάντσεστερ μέσω της flyMonarch.com αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία την Κυριακή 18 Μαίου 2008. Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται πέντε φορές την εβδομάδα. Συγκεκριμένα, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη (2 πτήσεις), Παρασκευή και Κυριακή, η Flymonarch.com θα εκτελεί πτήσεις προς το Μάντσεστερ. Το «μονό εισιτήριο» θα κοστίζει 66 ευρώ (μη συμπεριλαμβανομένων των φόρων) ενώ το εισιτήριο μετ’ επιστροφής θα κοστίζει 132 ευρώ (μη συμπεριλαμβανομένων των φόρων). Θέσεις υπάρχουν από τώρα διαθέσιμες στο www.flymonarch.com.

Σχολιάζοντας την έναρξη της νέας υπηρεσίας της flyMonarch.com, η εκπρόσωπος της εταιρείας κα Liz Savage, ανέφερε: “Είχαμε γίνει δέκτες μιας πολύ μεγάλης ζήτησης του επιβατικού κοινού για τις υφιστάμενες πτήσεις μας από τη Λάρνακα προς το Λούτον οι οποίες εγκαινιάστηκαν το Μάρτιο του 2007 και που μέχρι στιγμής έχουν μεταφέρει γύρω στις 50.000 επιβάτες. Σήμερα είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς επειδή προχωρούμε στην επέκταση του δικτύου μας από την Λάρνακα με την εισαγωγή και του δρομολογίου προς το Μάντσεστερ. Το προσωπικό της FlyMonarch.com είναι έτοιμο να προσφέρει

τις υπηρεσίες του στη διάρκεια των πτήσεων, η διάρκεια των οποίων είναι πέντε ώρες. Ο κύριος Bob Manning, Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής των Αεροδρομίων Hermes, επεσήμανε σε δηλώσεις του ότι “(η νέα υπηρεσία της FlyMonarch.com), δεν αποτελεί καλή είδηση μόνο για τον επιχειρηματικό κόσμο και τον τουρισμό της Κύπρου, αλλά επίσης και για όλους όσοι επιθυμούν να ταξιδέψουν στο Ηνωμένο Βασίλειο για να επισκεφθούν φίλους και συγγενείς”.