You are here

Το Public φέρνει το Bookfriends.com.cy

06/11/2020 14:55

Το μεγαλύτερο site με βιβλιοκριτικές αναγνωστών στην Κύπρο

Το Public, το μεγαλύτερο βιβλιοπωλείο στην Κύπρο, προχωρά στη δημιουργία ενός online χώρου ανταλλαγής απόψεων για βιβλία, συνεχίζοντας να στηρίζει έμπρακτα την φιλαναγνωσία και τον κλάδο του βιβλίου. Το bookfriends.com.cy, το μεγαλύτερο site με βιβλιοκριτικές αναγνωστών στην Κύπρο δίνει στους αναγνώστες τη δυνατότητα να… «χαθούν» και να «βρεθούν» στον κόσμο του βιβλίου, να μοιραστούν τη γνώμη τους για βιβλία που διάβασαν, να αναζητήσουν τις κριτικές άλλων αναγνωστών, να ανακαλύψουν νέους τίτλους, να προτείνουν εκείνους που τους ενθουσίασαν, τους προβλημάτισαν ή ακόμη και δεν τους ικανοποίησαν.

Τo bookfriends.com.cy φιλοξενεί ήδη 45.000 κριτικές, γεγονός που το καθιστά την κορυφαία πλατφόρμα σε πλούτο πληροφορίας, έναν πρακτικό και εύχρηστο οδηγό για κάθε αναγνώστη. Μέσα από 300.000 καταχωρημένα βιβλία, 105.000 συγγραφείς, 6.000 εκδότες και 75 κατηγορίες βιβλίων, ο επισκέπτης μπορεί:

  • Να αναζητήσει οποιοδήποτε βιβλίο, νέο ή παλαιότερο, και να βρει αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με αυτό
  • Να βαθμολογήσει και να γράψει τη σύντομη ή εκτενή κριτική του για τα βιβλία που διάβασε
  • Να αλληλεπιδράσει με τα σχόλια και τις κριτικές άλλων αναγνωστών
  • Να σχηματίσει το προσωπικό του προφίλ, όπου θα συγκεντρώνει όλες τις κριτικές του
  • Να δημιουργήσει τη δική του ψηφιακή βιβλιοθήκη με τους τίτλους που διάβασε ή σκοπεύει να διαβάσει
  • Να ακολουθήσει συγκεκριμένα βιβλία, εκδότες, συγγραφείς, που τον ενδιαφέρουν, λαμβάνοντας ειδοποιήσεις για κάθε νέα κριτική που αναρτάται
  • Να μοιραστεί στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Facebook, Twitter) ή μέσω email κάποιο βιβλίο που απόλαυσε ή κάποια κριτική που ο ίδιος έγραψε.

Στόχος του bookfriends.com.cy είναι να φιλοξενήσει όλες τις απόψεις όσων αγαπούν το διάβασμα και να παρακινήσει μικρούς και μεγάλους να ενισχύσουν τη σχέση τους με το βιβλίο. Το παρών σε αυτή τη νέα προσπάθεια φιλαναγνωσίας, δίνουν ενεργά και όσοι υπηρετούν το βιβλίο από κάθε σκοπιά, δηλαδή οι εκδότες οι μεταφραστές και οι συγγραφείς, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν το δικό τους προφίλ για να επικοινωνούν με τους αναγνώστες και να διαμορφώσουν τη βιβλιοθήκη των έργων τους.

Το διάβασμα είναι μια υπέροχη συνήθεια, ένας συναρπαστικός τρόπος ψυχαγωγίας, γνώσης και έμπνευσης. Και στο bookfriends.com.cy συναντά την καλύτερη εκδοχή του, σε μια πλατφόρμα ανοιχτή για ενδιαφέρουσες συναντήσεις και γόνιμη επικοινωνία.