You are here

Remedica: Στήριξη του Παγκύπριου Εράνου του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού

27/05/2019 16:37

Για μια ακόμα χρονιά η  κυπριακή φαρμακοβιομηχανία Remedica απέδειξε έμπρακτα ότι στέκεται δίπλα στον συνάνθρωπο της μέσω της παροχής οικονομικής στήριξης στον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό.

Ο ετήσιος έρανος του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού πραγματοποιείται με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για τις ανάγκες των διαφόρων προγραμμάτων και αποστολών του στην Κύπρο και το εξωτερικό.

Η συνεισφορά δόθηκε στον οργανισμό από τον κ Ανδρέα Χατζηπαναγή, Διευθυντή Marketing και Τοπικών Πωλήσεων και ο οποίος παρευρέθηκε εκ μέρους της εταιρείας στην εκδήλωση των εγκαινίων τουεράνου στις 8 Μαΐου 2019 στα κεντρικά γραφεία του Ερυθρού Σταυρού.

Ο παγκύπριος έρανος «Από Πόρτα σε Πόρτα» πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το 1991 από τον Κλάδο Λεμεσού του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού. Δύο χρόνια μετά, το 1993, έχοντας σημειώσει μεγάλη επιτυχία στη Λεμεσό, γίνεται παγκύπριος και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα ως η μεγαλύτερη πηγή εσόδων του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού.

Στον παγκύπριο έρανο λαμβάνουν μέρος όλοι οι Κλάδοι και το Τμήμα Νέων του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού με τους εκατοντάδες εθελοντές υπενθυμίζοντας ότι ακόμη και η πιο μικρή εισφορά είναι μεγάλη και μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της ζωής κάποιου συνανθρώπου μας.