You are here

Ριμπολόβλεφ: «Όνειρό μου να κατακτήσω το Champions League – Δεν πουλάω τη Μονακό»

02/07/2020 10:18

Ιδιοκτήτης της Μονακό θα παραμείνει ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ, όπως δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Καμία πρόθεση να παραχωρήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Μονακό δεν έχει ο Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ, όπως δήλωσε σε συνέντευξή του στη Nice-Matin.

Ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος διέψευσε τις φήμες περί πρόθεσής του να αποχωρήσει από την ομάδα του Πριγκιπάτου, ενώ ξεκαθάρισε πως διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με την πριγκιπική οικογένεια.

«Γνωρίζω ότι κατά καιρούς υπήρχαν φήμες για πώληση της Μονακό, αλλά πάντα τις διαψεύδαμε. Πιστεύω στο πρότζεκτ του συλλόγου και είμαι εδώ για να επενδύσω στο μέλλον του. Η Μονακό είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου. Βρίσκομαι εδώ 9 χρόνια και δεν έχει να κάνει μόνο με την οικονομική επένδυση. Έχουμε πανηγυρίσει πολλές επιτυχίες μαζί με την πριγκιπική οικογένεια. Περάσαμε και δύσκολες στιγμές, αλλά έχουμε τη στήριξη της Αυτού Μεγαλειότης», είπε.

Παράλληλα, ο Ριμπολόβλεφ τόνισε ότι το όνειρό του είναι να κατακτήσει το Champions League: «Είχα όνειρο να πάρω το πρωτάθλημα και τα καταφέραμε. Πάντα ήθελα να κατακτήσω το Champions League κι αυτό δεν αλλάζει. Είμαστε η μοναδική ομάδα που έχει καταφέρει να υποσκελίσει την Παρί Σεν Ζερμέν από το 2013».

Ενώ για την πιο δυνατή στιγμή που βίωσε τα τελευταία χρόνια είπε: «Ήταν ένα εντός έδρας παιχνίδι με την Άρσεναλ για το Champions League το 2015. Δεν άντεξα να βλέπω μετά το δεύτερο γκολ που δεχθήκαμε. Η Άρσεναλ πίεσε για 3ο τέρμα που της χάριζε την πρόκριση. Ευτυχώς χάρη στον Σούμπασιτς και σε όλη την ομάδα, αντέξαμε και πήραμε την πρόκριση στην επόμενη φάση».