You are here

To RIO PREMIER CINEMA σύντομα στο NICOSIA MALL

22/02/2019 14:52

Μια νέα κινηματογραφική εποχή έρχεται.

Η εμπειρία της μεγάλης οθόνης αλλάζει σύντομα στη Λευκωσία. Το εμπορικό κέντρο Nicosia Mall ετοιμάζεται πυρετωδώς να υποδεχτεί στους χώρους του το ιστορικό RIO Cinema, σε 6 αίθουσες που θα καθηλώσουν όλους τους σινεφίλ.  

Με τεράστιες οθόνες ακριβείας, πολυτελή αναπαυτικά καθίσματα, σύγχρονες εγκαταστάσεις και τελευταίας τεχνολογίας συστήματα ήχου και εικόνας που για πρώτη φορά εγκαθίστανται στην Κύπρο, όπως το μοναδικό DOLBY ATMOS που θα εντυπωσιάσει με τον επαναστατικό ήχο του, σε συνδυασμό με καθίσματα που αλληλοεπιδρούν διεγείροντας την αδρεναλίνη και μεγιστοποιώντας τις ανθρώπινες αισθήσεις, ως επίσης 2D και 3D DIGITAL προτζέκτορες με LAZER 4K διαύγεια και ευκρίνεια εικόνας.

Τα RIO PREMIER CINEMAS θα γίνουν το νέο κινηματογραφικό επίπεδο αλλάζοντας τον τρόπο που βλέπουμε κινηματογράφο στη Κύπρο, χωρίς να έχουν κάτι να ζηλέψουν από οποιοδήποτε άλλο σύμπλεγμα κινηματογράφων στο κόσμο.

Τα νέα RIO Premier Cinemas θα είναι τα πρώτα στη Λευκωσία, ενώ οι έξι κινηματογραφικές τους αίθουσες θα έχουν τη δυνατότητα να φιλοξενήσουν πάνω από 700 άτομα. Οι ταινίες που θα προβάλλουν θα παρέχουν στον θεατή μια νέα εμπειρία κινηματογραφικής απόλαυσης.

Ο ιστορικός κινηματογράφος RIO άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του στις αρχές της δεκαετίας του ’60 στη Λεμεσό ως υπαίθριος κινηματογράφος. Από τότε, προσφέρει ολοκληρωτικά την απόλυτη ψυχαγωγία στους λάτρεις του σινεμά. Και πολύ σύντομα θα προσφέρει κορυφαίες κινηματογραφικές στιγμές και στην πρωτεύουσα, στο ολοκαίνουργιο Nicosia Mall. 

Το μέλλον του κινηματογράφου είναι εδώ και θα το ζήσεις σύντομα στο Nicosia Mall, στην καλύτερη δυνατή εκδοχή του. Με εύκολη πρόσβαση από κάθε περιοχή της Λευκωσίας, τα νέα RIO Premier Cinemas στο Nicosia Mall, θα είναι ο νέος κινηματογραφικός προορισμός σας.