You are here

ROSE GARDENS: Ολοκλήρωση ακόμα ενός νέου έργου από την Aristo Developers στην Πάφο

11/06/2021 11:44

Η ARISTO DEVELOPERS συνεχίζοντας την δυναμική της πορεία ανάπτυξης, ανακοινώνει την ολοκλήρωση των εργασιών κατασκευής ενός ακόμα νέου έργου της στην επαρχία Πάφου. Πρόκειται για το ROSE GARDENS, μια μοντέρνα ανάπτυξη διαμερισμάτων και επαύλεων στην καρδιά της πόλης.

Το ROSE GARDENS αποτελείται από 40 οικιστικές μονάδες που περιλαμβάνουν ευρύχωρα διαμερίσματα 2 και 3 υπνοδωματίων καθώς επίσης και ανεξάρτητες επαύλεις 3 υπνοδωματίων.

Το έργο έχει προσελκύσει πλήθος αγοραστών τόσο για σκοπούς επένδυσης αλλά και ιδιοκατοίκησης. Οι συνολικές πωλήσεις στο ROSE GARDENS ανέρχονται στο 80% της συνολικής διαθεσιμότητάς του έργου υπογραμμίζοντας την μεγάλη ζήτηση για αγορά ακινήτων στο νέο έργο που ολοκλήρωσε η ARISTO DEVELOPERS. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα διαμερίσματα 2 υπνοδωματίων αλλά και οι επαύλεις έχουν πωληθεί στο σύνολό τους καθώς απομένουν προς πώληση μόνο διαμερίσματα 3 υπνοδωματίων με τιμές από €240,000 + Φ.Π.Α

Οι κατασκευαστικές προδιαγραφές σε αυτό το νέο έργο της Aristo Developers διακρίνονται από την χρήση κορυφαίας ποιότητας υλικών κατασκευής ενώ έμφαση έχει δοθεί στον μοντέρνο σχεδιασμό της όλης ανάπτυξης.

Στα πλαίσια παρουσίασης στο κοινό των τελευταίων διαθέσιμων διαμερισμάτων προς πώληση στο  ROSE GARDENS, η ARISTO DEVELOPERS διοργανώνει ένα OPEN HOUSE EVENT κατά το διήμερο 18 και 19 Ιουνίου και προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο αγοραστή να διευθετήσει το προσωπικό του ραντεβού για περιήγηση στα τελευταία διαθέσιμα διαμερίσματα του έργου είτε τηλεφωνικώς μέσα από την δωρεάν γραμμή 8000 2747 είτε μέσα από το [email protected].

Η Aristo Developers, παραμένει πρωτοπόρος στον τομέα Ανάπτυξης Γης στην Κύπρο και συνεχίζει να αναπτύσσεται σχεδιάζοντας και κατασκευάζοντας έργα διεθνών προδιαγραφών εξυπηρετώντας τις ανάγκες του διεθνούς πελατολογίου της και ενισχύοντας παράλληλα την οικονομία και την ευημερία της χώρας μας.