You are here

SAP: Ετήσιο Συνέδριο Επιχειρησιακής Τεχνολογίας με θέμα: Driving Operational Excellence

27/05/2008 14:41
SAP WORLD TOUR 08: SAP ADDRESSES THE CYPRUS MARKET

Λευκωσία 26 Μαΐου 2008, Η SAP Cyprus και οι Εξουσιοδοτημένοι Συνεργάτες της διοργανώνουν ένα από τα σημαντικότερα συνέδρια επιχειρησιακής τεχνολογίας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Ιουνίου 2008 μεταξύ 09:00 και 17:30 στο Ξενοδοχείο Hilton.

Επίκεντρο των εισηγήσεων και των συζητήσεων που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του Συνεδρίου, είναι ο τρόπος με τον οποίο οι καινοτόμες λύσεις της SAP ενισχύουν τους νέους ρόλους των στελεχών και ταυτόχρονα εξασφαλίζουν την επιχειρησιακή ανάπτυξη και κερδοφορία των εταιρειών. Επιπλέον θα παρουσιαστούν επιτυχημένα επιχειρηματικά μοντέλα και βέλτιστες πρακτικές που συμβάλλουν στην ανάπτυξη της κερδοφορίας και της ενίσχυσης της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων μέσα από επιτυχημένες εγκαταστάσεις σε κυπριακές επιχειρήσεις και οργανισμούς.

Το συνέδριο χωρίζεται σε δύο συνεδρίες, στην πρωινή συνεδρία (9:00-13:00) η οποία απευθύνεται στις αναπτυσσόμενες εταιρείες και αναφέρεται στην λύση SAP ERP και την απογευματινή συνεδρία (13:00-17:30) η οποία απευθύνεται στις μικρές και μικρομεσαίες εταιρείες και αναφέρεται στην λύση SAP Business One.
Στο πλαίσιο του Συνεδρίου, θα αναλυθεί ο τρόπος με τον οποίο οι σύγχρονες επιχειρηματικές προκλήσεις και οι αλλαγές στην παγκόσμια οικονομία έχουν επηρεάσει τόσο τις μεγάλες, όσο και τις αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις. Οι συγχωνεύσεις και οι εξαγορές που πραγματοποιούνται και τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται από το αυστηρά ρυθμιζόμενο κανονιστικό πλαίσιο, ωθούν τις Κυπριακές επιχειρήσεις, ανεξαρτήτως μεγέθους ή κλάδου, να ενισχύσουν και να αναμορφώσουν τη στρατηγική τους, με σκοπό να ανταποκριθούν στις συνεχώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις του ανταγωνισμού.

Είναι πλέον σαφές, ότι υπάρχουν αυξημένοι ρόλοι για τα στελέχη επιχειρήσεων που κατέχουν διευθυντικές θέσεις σε κρίσιμους, για τη λειτουργία μιας επιχείρησης, τομείς. Με βάση αυτό το νέο και απαιτητικό πλαίσιο, στελέχη όπως οι Οικονομικοί Διευθυντές, οι Διευθυντές Πληροφορικής, Παραγωγής, Πωλήσεων και Μάρκετινγκ καλούνται να ενισχύσουν το στρατηγικό ρόλο τους και να βρουν τις λύσεις εκείνες που θα βελτιώσουν την εταιρική απόδοση και θα εξασφαλίσουν την ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων τους.

Στο συνέδριο συμμετέχουν οι Εξουσιοδοτημένοι Συνεργάτες της SAP στην Κύπρο: IBM ITALIA S.p.A., Cyprus Branch, HP CYPRUS, AMS LTD, SUPENOVA CONSULTING LTD, BS1 LTD, CENTRIX SOLUTIONS LTD και DATABEST BUSINESS SOLUTIONS. Χορηγός επικοινωνίας είναι το περιοδικό IN BUSINESS.

Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι χωρίς χρέωση. Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.sap.com/cyprus/worldtour08 ή καλέστε 800-94376.