You are here

Σε ρυθμούς καρναβαλιού η Ελληνική Τράπεζα στη Λεμεσό

04/03/2008 15:52
Η Ελληνική Τράπεζα, ακολουθώντας τους ρυθμούς και την καρναβαλίστικη διάθεση στη Λεμεσό, συμμετέχει ενεργά στις καρναβαλίστικες εκδηλώσεις του Δήμου Λεμεσού κατά το δεκαήμερο 28/2 – 9/3/2008.

Δύο καρναβαλίστικες αφίσες – αναρτημένες στα κεντρικά καταστήματα της Τράπεζας στη Λεμεσό – συμβάλλουν στο εορταστικό κλίμα και «προετοιμάζουν» τους πελάτες για την είσοδό τους στο κατάστημα. Μέσα στα καταστήματα (Γλάδστωνος, Μακαρίου & Πλατείας Δικαστηρίων) η ατμόσφαιρα είναι, επίσης, ανάλογα εορταστική, με καρναβαλίστικο διάκοσμο. Επίσης, όλο το δεκαήμερο καρναβαλίστικη μουσική και καντάδες έξω από τα καταστήματα θα τονώνουν την καρναβαλίστικη διάθεση πελατών και περαστικών.

Ειδικά κατά την ημέρα της Τσικνοπέμπτης, όλο το προσωπικό των εν λόγω καταστημάτων ήταν μασκαρεμένο ενώ ποτά και εδέσματα προσφέρονταν σ’ όλο τον κόσμο που περνούσε ή επισκεπτόταν την Ελληνική Τράπεζα, μεταφέροντας το γιορτινό μήνυμα ότι ξεκινά το 10ήμερο της απόκρεω. Ανάμεσα στους επισκέπτες ήταν και ο Δήμαρχος Λεμεσού κ Αντρέας Χρίστου ο οποίος έμεινε ενθουσιασμένος από την διάθεση, ανταπόκριση και εορταστικό πνεύμα και κλίμα που συνάντησε στα καταστήματα της Ελληνικής Τράπεζας.