You are here

ΣΕΛΚ: Επαγγελματικός Σύνδεσμος της χρονιάς για το 2009

12/03/2010 15:45
Μία σημαντική διάκριση κατέκτησε ο Σύνδεσμος Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ) στην εκδήλωση των ετήσιων βραβείων “In Business Awards”. Σε ειδική τελετή που έγινε στις 10 Μαρτίου 2010 στο ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία, ο ΣΕΛΚ βραβεύθηκε από το έγκυρο περιοδικό In Business ως ο Επαγγελματικός Σύνδεσμος της χρονιάς για το 2009.

Παραλαμβάνοντας το βραβείο, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Νίκος Συρίμης στάθηκε ιδιαίτερα στα θεμελιώδη χαρακτηριστικά του λογιστικού επαγγέλματος που αποτελούν και τις αταλάντευτες βάσεις εξέλιξής του:

«Νιώθω περήφανος που είμαι Πρόεδρος του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου. Ο ΣΕΛΚ έχει ως μέλη του σχεδόν 3.000 εγκεκριμένους λογιστές, εξειδικευμένους επαγγελματίες που εκτελούν τα καθήκοντά τους με επαγγελματισμό, ακεραιότητα, αντικειμενικότητα,και ανεξαρτησία».

Τα βραβεία έχουν πάντα πάνω τους χαραγμένη μία ανθρώπινη πλευρά και στη συνέχεια ο κ. Συρίμης αναφέρθηκε στους ανθρώπους εκείνους που με τις προσπάθειές τους έφεραν στον ΣΕΛΚ αυτή τη διάκριση: «Με την ευκαιρία αυτή θέλω να ευχαριστήσω τους συναδέλφους μου στο Διοικητικό Συμβούλιο, τους Προέδρους και τα μέλη των 16 Επιτροπών του Συνδέσμου για τη συνεργασία. Ιδιαίτερα ευχαριστώ το Γενικό Διευθυντή του Συνδέσμου κύριο Θεόδωρο Φιλίππου, τους Ανώτερους Λειτουργούς κ. Χρίστο Κυριακίδη και κα. Λίνα Λεμεσίου, καθώς και το προσωπικό του Συνδέσμου για το έργο και την προσφορά τους».

Η διάκριση αυτή αντικατοπτρίζει τη συμβολή του Συνδέσμου και κατ΄ επέκταση των επαγγελματιών εγκεκριμένων λογιστών, στην ενίσχυση της Κυπριακής οικονομίας. Μία προσπάθεια πολύχρονη με σταθερή προσήλωση στην ποιότητα και στις ικανότητες του Κυπριακού ανθρώπινου δυναμικού. Γι΄ αυτό και το επίπεδο του λογιστικού επαγγέλματος στην Κύπρο είναι ιδιαίτερα υψηλό, με παγκόσμια αναγνώριση.