You are here

Σχέδιο δώρων “Φαντασία” από την Τράπεζα Κύπρου

14/04/2008 14:43
• Ένα σπίτι στο Αιγαίο

Με ένα σπίτι στο Αιγαίο, εκπλήσσει ευχάριστα η Τράπεζα Κύπρου τους κατόχους των καρτών της. Ο μεγάλος τυχερός θα μπορεί να διαλέξει αν θέλει το σπίτι του στη Μύκονο, τη Σαντορίνη ή την Πάρο.

Οι κάρτες της Τράπεζας Κύπρου λανσάρουν το νέο σχέδιο Φαντασία (με πέντε κινήσεις και πάνω κάθε μήνα, ο κάτοχος της κάρτας θα μπαίνει στην κλήρωση. Κάθε 1 Ευρώ αντιστοιχεί με μία συμμετοχή), το οποίο έρχεται να αντικαταστήσει και να αναβαθμίσει το πετυχημένο Happy Days δίνοντας έτσι μια πρόσθετη δυναμική και φρεσκάδα στα σχέδια δώρων / ωφελημάτων που προσφέρει η τράπεζα σε όλους τους πελάτες της κατόχους καρτών, χωρίς αυτοί να χάνουν τις συμμετοχές τους που κέρδισαν χρησιμοποιώντας τις κάρτες τους από την 1η Ιανουαρίου 2006.

Ο διευθυντής του Κέντρου Κάρτας της Τράπεζας Κύπρου αναφερόμενος στο σχέδιο Φαντασία δήλωσε: < το καλοκαίρι έρχεται και θέλουμε να προσφέρουμε μια ιδιαίτερη συγκίνηση στους πελάτες μας. Δηλαδή, οι κάτοχοι καρτών της Τράπεζας Κύπρου μπορούν να νιώσουν ότι, κρατώντας την πιστωτική κάρτα στο χέρι, κρατούν το κλειδί του εξοχικού τους στη Μύκονο, τη Σαντορίνη ή την Πάρο.

Συγκεκριμένα, το πρώτο τρίμηνο ο μεγάλος τυχερός της κλήρωσης θα κερδίσει ένα σπίτι σε νησί του Αιγαίου και άλλοι 600 τυχεροί ονειρεμένες διανυκτερεύσεις για δύο σε ξενοδοχεία στην Κύπρο τα οποία συμμετέχουν στο σχέδιο της American Express Selects. Ο τυχερός που θα κερδίσει το σπίτι στο Αιγαίο θα έχει τη δυνατότητα να επιλέξει το νησί της αρεσκείας του μεταξύ τριών που θα του δοθούν εκ των προτέρων.

Το δεύτερο τρίμηνο, ο μεγάλος τυχερός θα κερδίσει ένα σπίτι σε παραθαλάσσια περιοχή της Κύπρου που επιθυμεί. Επίσης 600 άλλοι τυχεροί μας πελάτες της Τράπεζας Κύπρου, θα κερδίσουν 600 Δωροκουπόνια για να απολαύσουν ένα μοναδικό δείπνο μαζί με την σύντροφο τους, προσφορά και πάλι του σχεδίου American Express Selects.

Τέλος, το τρίτο τρίμηνο, ένας μεγάλος τυχερός θα κερδίσει ένα σπίτι στο βουνό όπου ο ίδιος επιθυμεί και άλλοι 600 τυχεροί διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία όπως και στο πρώτο τρίμηνο.