You are here

Σχέδιο για τους πολύτεκνους από τη Marfin

04/11/2007 15:35
Σχέδιο τραπεζικών διευκολύνσεων και ασφαλιστικών προϊόντων που απευθύνονται ειδικά στους πολύτεκνους, ανακοίνωσε η Marfin Popular Bank.

Η Τράπεζα σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι «δημιούργησε το Big Families Plan, ένα πρωτοποριακό σχέδιο που απευθύνεται σε πολύτεκνες και τρίτεκνες οικογένειες, αντιμετωπίζοντας τις ανάγκες τους σφαιρικά και ολοκληρωμένα σε όλα τα στάδια της ζωής τους».

H Τράπεζα προστίθεται, «αναγνωρίζοντας τη μεγάλη αξία του θεσμού της οικογένειας, αποφάσισε να σταθεί αρωγός και να στηρίξει την πολύτεκνη και τρίτεκνη οικογένεια ώστε να αντισταθεί στις οικονομικές δυσκολίες που υποβαθμίζουν την ποιότητα ζωής τους και περιορίζουν τις ευκαιρίες προόδου τους». Οι πρόνοιες του σχεδίου παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια διάσκεψης Τύπου, παρουσία των οργανώσεων πολύτεκνων και τρίτεκνων οικογενειών. Προηγήθηκε η υπογραφή συμφωνιών συνεργασίας μεταξύ της Τράπεζας και των δύο Οργανώσεων για διετή συνεργασία με στόχο την προώθηση του σχεδίου προς τα μέλη τους.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το Big Families Plan περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα τραπεζικών διευκολύνσεων και ασφαλιστικών προϊόντων. Τα προϊόντα του σχεδίου χαρακτηρίζονται από ευνοϊκότερη τιμολόγηση, χαμηλότερα έξοδα, ευέλικτους τρόπους αποπληρωμής, δωρεάν συνδρομές, εκπτώσεις σε ασφάλιστρα, και άλλα.

Συγκεκριμένα, το σχέδιο περιλαμβάνει στεγαστικό και σπουδαστικό δάνειο, τρεχούμενο λογαριασμό και προσωπικό δάνειο, πιστωτικές κάρτες, χρηματοδότηση για αγορά αυτοκινήτου, ασφάλειες οικίας, αυτοκινήτου και ζωής και ιατροφαρμακευτική ασφάλιση. «Καταθέτοντας για ακόμα μια φορά την ανθρωποκεντρική της φιλοσοφία, η Λαϊκή Τράπεζα διαβεβαιώνει ότι το σχέδιο της είναι μια δυναμική προσφορά που συνεχώς θα εμπλουτίζεται με νέους όρους και πλεονεκτήματα για τις πολύτεκνες και τρίτεκνες οικογένειες, τόσο από πλευράς της Τράπεζας όσο και από πελάτες της», προστίθεται. Ο Διευθυντής της λιανικής τραπεζικής Γιώργος Μαρκίδης ανέφερε ότι η Λαϊκή Τράπεζα δεν είναι μια Τράπεζα που αποτελείται μόνο από κτίρια, αυτόματες ταμειακές μηχανές και αριθμούς λογαριασμών.

Η Λαϊκή Τράπεζα, τόνισε, είναι κυρίως μια Τράπεζα που διαπνέεται από μια ανθρωποκεντρική φιλοσοφία. «Αυτά τα αισθήματα και την κοινωνική ευθύνη, καταθέτουμε σήμερα στο σχέδιο Big Families Plan», σημείωσε. Οι εκπρόσωποι των οργανώσεων πολύτεκνων και τρίτεκνων οικογενειών, ευχαριστώντας τον Όμιλο Marfin Laiki, εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την συμβολή του Ομίλου στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολυμελών οικογενειών, καταλήγει η ανακοίνωση.