You are here

Sherwin Williams: Οι επαγγελματίες που ξέρουν καλύτερα χρησιμοποιούν LOXON

11/07/2008 11:29
Τη Νο.1 εξωτερική ακρυλική βαφή

Το LΟΧΟΝ της Sherwin Williams από την Πελέτικο αναδείχθηκε ως η πρώτη εξωτερική βαφή σε χρήση από επαγγελματίες, σύμφωνα με παγκύπρια έρευνα της RAI Consultants, που διεξήχθη τον Μάιο του 2008, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά την άριστη ποιότητα, την ανθεκτικότητα και την αξιοπιστία των προϊόντων Πελέτικο και Sherwin Williams.

Σύμφωνα με έρευνα που έγινε σε 100 επαγγελματίες σε όλη την Κύπρο, το LΟΧΟΝ είναι η πρώτη μάρκα ακρυλικών ελαστομερών βαφών για εξωτερικές επιφάνειες που χρησιμοποιούν πιο συχνά οι επαγγελματίες, ανάμεσα σε 25 προϊόντα, με ποσοστό 17%, ενώ το Perlotex matt, ακόμη ένα προϊόν της Πελέτικο, ήρθε δεύτερο με 14%. Το συνολικό ποσοστό των δύο αυτών προϊόντων τα κατατάσσει στην πρώτη κατηγορία χρήσης, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά την ποιότητα των προϊόντων Πελέτικο και στις εξωτερικές βαφές με 31%.

Το LΟΧΟΝ, είναι ένα ακρυλικό χρώμα εξαιρετικής ποιότητας για εξωτερικές επιφάνειες που προσφέρει υδατοστεγάνωση, υψηλή ελαστικότητα και μεγάλη αντοχή στις καιρικές συνθήκες, καθώς και στους ατμοσφαιρικούς ρύπους. Ταυτόχρονα, έχει εύκολη εφαρμογή και μεγάλη διάρκεια, ενώ η ισχυρή του πρόσφυση σε υποστρώματα, όπως σοβά, μπετόν, πέτρα, τσιμεντόλιθο και άλλες παρόμοιες επιφάνειες, επιτρέπει την αναπνοή τους.

Η Πελέτικο είναι η μεγαλύτερη εταιρεία οικοδομικών υλικών στην Κύπρο που κύριο μέλημά της είναι να προσφέρει πρωτοποριακά προϊόντα υψηλών προδιαγραφών και άριστης ποιότητας, που συνάδουν με τα ευρωπαϊκά πρότυπα, αλλά και με τις απαιτήσεις της αγοράς. Ο όμιλος Πελέτικο διαθέτει μια τεράστια γκάμα οικοδομικών υλικών όπως χρώματα και επιχρίσματα επιφανειών, έτοιμους ελαφρομονωτικούς σοβάδες, κόλλες πλακιδίων, βιομηχανικά ορυκτά, εξειδικευμένα προϊόντα ξύλου και μετάλλου, καθώς και αυτοκινητοχρώματα και απορροφητικά υλικά (όπως άμμος υγιεινής για γάτες).