You are here

SMART DRIVE: Το καινοτόμο ασφαλιστικό πρόγραμμα της Anytime Κύπρου, που επιβραβεύει!

16/10/2020 10:07

Ένα καινοτόμο ασφαλιστικό πρόγραμμα, το SMART DRIVE, έχει εισαγάγει πρόσφατα στην κυπριακή αγορά η Anytime της INTERAMERICAN.Το πρόγραμμα αυτό δημιουργήθηκε από την εταιρεία με οδηγό το όραμά της για ένα μέλλον με ασφαλέστερη οδήγηση και όσο το δυνατόν λιγότερα ατυχήματα.

Γι’ αυτό, το SMART DRIVE είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να επιβραβεύει τους προσεκτικούς οδηγούς. Αυτό γίνεται μέσω της χρήσης της πρωτοποριακής εφαρμογής Smart Drive Cyprus App, που όλοι μπορούν να κατεβάσουν στο κινητό τους από το App Store ή το Google Play.

Ουσιαστικά, μέσω της εφαρμογής αυτής ο χρήστης μπορεί να παρακολουθεί τη συμπεριφορά του κατά την οδήγηση και να λαμβάνει tips για βελτίωσή της,ενώ η εταιρεία  βάσει της τελικής βαθμολογίαςπαρέχει κίνητρα, οικονομικά και όχι μόνο,για να γίνονται όλοι πιο προσεκτικοί οδηγοί. Συγκεκριμένα, επιβραβεύεται η ορθή, συνετή οδήγηση - ειδικότερα σε νεότερες ηλικίες. Όποιος οδηγεί με ασφάλεια, δεν χρησιμοποιεί το κινητό του κατά την οδήγηση και διατηρεί τα αντανακλαστικά του σε εγρήγορση, τηρώντας ταυτόχρονα το όριο ταχύτητας και τον Κ.Ο.Κ., κερδίζει όχι μόνο σημαντική έκπτωση στα ασφάλιστρά τουαλλά και δωροκουπόνιααπό διάφορους συνεργάτες. Το πρόγραμμα συνεχώς αναπτύσσεταιμε στόχο τον εμπλουτισμό τουμε νέες ανταμοιβές αξίας μέσω διαγωνισμών και challenges, παρέχοντας έτσι περισσότερα κίνητρα στους προσεκτικούς οδηγούς.

Η εταιρεία στην Κύπρο συμβάλλει παράλληλα, με αυτό το πρωτοποριακό και καινοτόμο ασφαλιστικό πρόγραμμα, στην προώθηση της οδικής ασφάλειας, στο πλαίσιο της υπευθυνότητας που χαρακτηρίζειτηνINTERAMERICAN και τηνAnytime για την ασφαλή μετακίνηση. Η Anytime καθιερώνει στην κυπριακή ασφαλιστική αγορά τη λογική "pay how you drive", συνδέοντας το ασφαλιστικό προϊόν με εφαρμογή που όλοι μπορούν να κατεβάσουν στα κινητά τους και να τη χρησιμοποιούν με στόχο τη μέγιστη βελτίωση του τρόπου που οδηγούν και την ελαχιστοποίηση της πιθανότητας ατυχήματος, αλλά και τον περιορισμό της φθοράς του οχήματός τους. Με βάση την οδηγική τους συμπεριφορά λοιπόν, οι ασφαλισμένοι στο πρόγραμμα Smart drive, έχουν τη δυνατότητα έκπτωσης έως και 15% στην ανανέωση του συμβολαίου τους.

Για το καινοτόμο ασφαλιστικό πρόγραμμα SMART DRIVE η Μυρτώ Περάτη, επικεφαλής της Anytime Κύπρου, δήλωσε χαρακτηριστικά:

"Για εμάς, ασφάλεια δεν σημαίνει μόνο ετοιμότητα απέναντι στο αναπάντεχο. Σημαίνει να νιώθουμε, μαζί με τους πελάτες μας, ασφαλείς και προστατευμένοι, προσφέροντας σε αυτούς κάθε στιγμή περισσότερα. Με πρωτοποριακή τεχνολογία, τεχνογνωσία και πάθος για καινοτομία, είμαστε εδώ για να κάνουμε τη θετική διαφορά στη ζωή των πελατών μας».

Η εφαρμογή Smart Drive Cyprus App έχει σχεδιαστεί από τη δημιουργική ομάδα ανθρώπων της εταιρείας ΟSeven. Η Anytime Κύπρου παρέχει ασφάλιση αυτοκινήτου και κατοικίας, με εξυπηρέτηση 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, διαδικτυακά ή και μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας.