You are here

Σταδιακή επαναφορά των σχολικών διαδρομών της Cyprus Public Transport

02/03/2021 12:54

Εν αναμονή της επαναλειτουργίας όλων των βαθμίδων των σχολείων στις 16 Μαρτίου 2021, η Cyprus Public Transport προετοιμάζεται και σταδιακά επαναφέρει τις υπηρεσίες της προς τους μαθητές. Αυτή τη στιγμή, τα λεωφορεία επιτρέπεται να κυκλοφορούν με το 50% της χωρητικότητάς τους. Η CPT έχει διενεργήσει όλους τους απαραίτητους ελέγχους προκειμένου να διασφαλίσει την τήρηση των κανονισμών που έχει ορίσει η κυπριακή κυβέρνηση και είναι έτοιμη να παρέχει ασφαλείς και άνετες διαδρομές σε όλους τους μαθητές.

Το πρόγραμμα της απολύμανσης των οχημάτων, αλλά και των σταθμών, το οποίο έχει δημιουργηθεί σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, παρακολουθείται και εφαρμόζεται αυστηρά.

Η Cyprus Public Transport εξυπηρετεί μαθητές Γυμνασίου, Ενιαίων Λυκείων και Τεχνικών Σχολών στις αστικές περιοχές των επαρχιών Λευκωσίας και Λάρνακας, αλλά και μαθητές δημοτικού και νηπιαγωγείου. Υπενθυμίζουμε τους γονείς ότι όλοι οι μαθητές θα πρέπει να έχουν μηνιαία κάρτα σε ισχύ για να μπορούν να χρησιμοποιούν τα λεωφορεία, διαφορετικά θα πρέπει να αγοράζουν εισιτήρια μονής διαδρομής.

Η ανανέωση της κάρτας γίνεται σε οποιονδήποτε σταθμό ή ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της CPT.