You are here

ΣΤΕΚ: Δωρεάν σεμινάρια κατάρτισης για τον θρησκευτικό και πολιτιστικό τουρισμό

11/05/2022 13:22

Τα πρώτα σεμινάρια αρχίζουν στις 16/5 στην επαρχία Αμμοχώστου και στις 19/5 στην επαρχία Πάφου

Ο Σύνδεσμος Τουριστικών Επιχειρήσεων Κύπρου (ΣΤΕΚ), στο πλαίσιο του προγράμματος συνεργασίας INTERREG V-A Ελλάδας-Κύπρου 2014-2020 «Ανάδειξη και διάδοση της πολιτιστικής και φυσικής κληρονομιάς μέσα από την ανάπτυξη και θεσμική ενίσχυση του θρησκευτικού τουρισμού στη νησιωτική περιοχή της Ελλάδας και της Κύπρου» και ως Δικαιούχος Φορέας της Πράξης Re-Cult, απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος σε επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου και λοιπούς ενδιαφερόμενους, να υποβάλουν αίτηση για τη συμμετοχή τους σε δωρεάν πρόγραμμα κατάρτισης και πιστοποίησης σε θέματα που αφορούν στον θρησκευτικό και πολιτιστικό τουρισμό και πιο συγκεκριμένα στην παροχή υπηρεσιών οργάνωσης, υλοποίησης και υποστήριξης ταξιδιών - εκδρομών και διαφόρων δρώμενων με προσκυνηματικό, θρησκευτικό και πολιτισμικό ενδιαφέρον.

Τα σεμινάρια έχουν συνολική διάρκεια 16 ωρών και θα πραγματοποιηθούν με φυσική παρουσία στη Λευκωσία, τη Λεμεσό, τη Λάρνακα, την Αμμόχωστο, την Πάφο και Ορεινές περιοχές, ενώ παρέχεται η δυνατότητα παρακολούθησης και διαδικτυακά. Τα πρώτα σεμινάρια αρχίζουν στις 16/5 στην επαρχία Αμμοχώστου και στις 19/5 στην επαρχία Πάφου. Το πρόγραμμα παρέχεται δωρεάν από τον ΣΤΕΚ, στο πλαίσιο της ανάπτυξης επαγγελματικών δεξιοτήτων των επαγγελματιών του τουρισμού στην Κύπρο. 

Η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής έχει ξεκινήσει και ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Για να υποβάλετε αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα επιμόρφωσης, ακολουθήστε το link:

https://docs.google.com/forms/d/1i4jbwb-z5n_6rpjP-sFBjCEdDdCzEeFHCwIhPSj3B6M/edit

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και το περιεχόμενο των σεμιναρίων επισκεφτείτε την Ιστοσελίδα του ΣΤΕΚ (www.acte.com.cy)ή πατώντας ΕΔΩ. Για άλλες πληροφορίες μπορείτε να στείλετε το μήνυμά σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].