You are here

Στη Λευκωσία η νέα επένδυση του Ομίλου Giovani

09/07/2020 14:22

Οικιστικό έργο με πέντε πολυτελή οροφοδιαμερίσματα στον Λυκαβηττό

Στην πρωτεύουσα επεκτείνει τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες ο Όμιλος Giovani, με την ανέγερση του υπερσύγχρονου οικιστικού έργου Monogram Residences στον Λυκαβηττό. Το έργο θα βρίσκεται στην οδό Δημητσάνης και Μεθώνης, σε μία ιδιαίτερα προνομιακή τοποθεσία πολύ κοντά στο κέντρο της Λευκωσίας.

Το Monogram Residences θα αποτελείται από πέντε υπερπολυτελή οροφοδιαμερίσματα, συνολικού εμβαδού 140 τ.μ. το κάθε ένα, με ιταλική κουζίνα, άριστης ποιότητας υλικά και μοντέρνα διακόσμηση. Πρόκειται για μία σύγχρονη ανάπτυξη, η οποία εγγυάται την ιδιωτικότητα, την άνεση, τη λειτουργικότητα και την αισθητική αρτιότητα, καθώς και ενεργειακές αποδόσεις. Το έργο περιλαμβάνει, ακόμη, ενδοδαπέδιες θερμάνσεις, ηχητικές και θερμικές μονώσεις, συστήματα κλιματισμού, γρήγορο ασανσέρ, φωτισμό LED, θυροκάμερες, ελεγχόμενες προσβάσεις και χώρους στάθμευσης. Η ανέγερσή του αναμένεται να ξεκινήσει προς το τέλος του 2020 και να ολοκληρωθεί εντός του 2021.

Το Monogram Residences αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους θα ήθελαν να ζήσουν σε μια ήσυχη περιοχή, σε απόσταση αναπνοής από το εμπορικό και ιστορικό κέντρο της πόλης. Βρίσκεται πολύ κοντά σε σχολεία, εστιατόρια, καφετέριες, υπεραγορές, τράπεζες και άλλες υπηρεσίες, ενώ προσφέρει εύκολη πρόσβαση στον αυτοκινητόδρομο. Είναι το πρώτο οικιστικό συγκρότημα του Oμίλου στην πρωτεύουσα και αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλα.