You are here

Στη Purpose Communications η ανάθεση της στρατηγικής επικοινωνίας ΙΝΓΚ και TELETHON

03/01/2023 09:17

Η Purpose Communications, επιλέγηκε μέσα από τη διαδικασία δύο ανεξάρτητων διαγωνισμών, ως Σύμβουλος Επικοινωνίας για τη διαμόρφωση και υλοποίηση της στρατηγικής προώθησης του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου (ΙΝΓΚ) και του TELETHON, κατά το 2023.  

Στο πλαίσιο της συνεργασίας που ξεκίνησε την 1η Ιανουαρίου 2023, η Purpose Communications, με την πολυετή εμπειρία της, έχει αναλάβει τη διαμόρφωση του στρατηγικού πλάνου προβολής του ΙΝΓΚ και του TELETHON, που περιλαμβάνει μια σειρά από ολοκληρωμένες υπηρεσίες offline και online επικοινωνίας και διαχείρισης δημοσίων σχέσεων, υποστήριξη στη διοργάνωση εκδηλώσεων, content development, ανάπτυξη σχέσεων με stakeholders κ.α. Ως σύμβουλος επικοινωνίας, η Purpose Communications θα παρέχει επίσης τόσο στο ΙΝΓΚ, όσο και στο TELETHON, υπηρεσίες Γραφείου Τύπου, αναλαμβάνοντας έναν νευραλγικό ρόλο με στόχο την ανάδειξη των δραστηριοτήτων του ΙΝΓΚ και του φιλανθρωπικού θεσμού TELETHON.

Το Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου (ΙΝΓΚ) διαδραματίζει ενεργό και ουσιαστικό ρόλο ως περιφερειακό κέντρο παροχής υψηλού επιπέδου έρευνας, εξειδικευμένων ιατρικών υπηρεσιών και μεταπτυχιακής εκπαίδευσης με μοναδικές για την Κύπρο και τη γύρω περιοχή εργαστηριακές υποδομές, στους τομείς της νευρολογίας, γενετικής και βιοιατρικής επιστήμης. To TELETHON, από την άλλη, αποτελεί έναν ετήσιο διεθνή φιλανθρωπικό θεσμό που ξεκίνησε στις ΗΠΑ και γρήγορα επεκτάθηκε σε πολλές χώρες της Ευρώπης. Κινητοποιεί τις προσπάθειες εκατοντάδων χιλιάδων εθελοντών και ευαισθητοποιεί εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον κόσμο. Κεντρικός σκοπός, η συμπαράσταση στους ασθενείς αλλά και η εξεύρεση μέσα από την έρευνα, της κατάλληλης και αποτελεσματικής θεραπείας νευρομυϊκών, γενετικών και άλλων ασθενειών.

Ο Δημήτρης Ιωαννίδης, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Purpose Communications δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι για τις νέες μας συνεργασίες. Τόσο το ΙΝΓΚ, όσο και το TELETHON έχουν ως στόχο τους την προσφορά και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής συνανθρώπων μας, καθώς επίσης και την ανάπτυξη του βιοτικού επιπέδου της χώρας μας. Αυτή τους η δράση αρμόζει στη φιλοσοφία της Purpose Communications που στοχεύει στην υποστήριξη και ανάδειξη οργανισμών που συμβάλλουν ουσιαστικά στη διαμόρφωση των πιο σημαντικών συζητήσεων του σήμερα. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που επέλεξαν την Purpose Communications για τη στρατηγική επικοινωνία και τις ενέργειες προβολής τους».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Purpose Communications, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.purpose-pr.com.