You are here

Στην Κύπρο οι κορυφαίοι στον τομέα παροχής υπηρεσιών κανονιστικής συμμόρφωσης

05/08/2022 09:37
  • Στα πλαίσια του Τρίτου Ετήσιου Συνεδρίου της εταιρείας Point Nine

Σε μία από τις μεγαλύτερες συνάξεις στελεχών από τον τομέα της παροχής υπηρεσιών κανονιστικής συμμόρφωσης εξελίσσεται το ετήσιο συνέδριο της κυπριακής εταιρείας Point Nine, η οποία εξειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών που διευκολύνουν την υποβολή ρυθμιστικών αναφορών για πράξεις και συναλλαγές από νομικά πρόσωπα σε όλο τον κόσμο.

Στις 16 Σεπτεμβρίου 2022 θα διεξαχθεί το 3ο Ετήσιο Συνέδριο της Point Nine στο ξενοδοχείο Four Seasons στη Λεμεσό και ήδη έχουν επιβεβαιώσει την παρουσία τους διακεκριμένοι ομιλητές από κορυφαίες διεθνείς εταιρείες σε θέματα κανονιστικής συμμόρφωσης όπως FIS Global, Kaizen Reporting, b.fine, Alpha FMC και First Derivative.

Πρόκειται για τις κορυφαίες εταιρείες διεθνώς στον τομέα με τις οποίες η Point Nine ήδη διατηρεί στενή συνεργασία και επικοινωνία. Παράλληλα, παρουσιάσεις και αναλύσεις σε θέματα συμμόρφωσης και τεχνολογικής αναβάθμισης στον χρηματοπιστωτικό τομέα θα γίνουν από κορυφαία στελέχη κυπριακών τραπεζών και οργανισμών παροχής επαγγελματικών υπηρεσιών.

Κατά το φετινό συνέδριο ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί σε ζητήματα κανονιστικής συμμόρφωσης κατά τη διεξαγωγή συναλλαγών, στις τελευταίες κανονιστικές εξελίξεις στον χρηματοοικονομικό τομέα και τον τομέα παροχής επαγγελματικών υπηρεσιών αλλά και στις πιο πρόσφατες τεχνολογικές αναβαθμίσεις που διαμορφώνουν τα δεδομένα του τομέα. Παράλληλα, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται το πρακτικό εργαστήρι κατά το οποίο θα αναλυθούν οι αναθεωρημένες πρόνοιες της Οδηγίας EMIR Refit οι οποίες θα τεθούν σε εφαρμογή σε Ευρωπαϊκή Ένωση και Ηνωμένο Βασίλειο στις αρχές του 2024.

«Το γεγονός πως τόσο σημαντικά στελέχη από διεθνείς και εγχώριους οργανισμούς έχουν αποδεχθεί να συμμετάσχουν στο Ετήσιο Συνέδριό μας, αποτελεί μία αναγνώριση τόσο για την Point Nine όσο και για την Κύπρο γενικότερα ως κέντρο παροχής επαγγελματικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου. Μετά από μία πρωτόγνωρη περίοδο λόγω της πανδημίας του COVID-19, είμαστε ενθουσιασμένοι που θα μπορέσουμε να υποδεχθούμε ξανά φίλους και συνεργάτες στην κορυφαία ετήσια σύναξή μας», σχολιάζει ο CEO της Point Nine, Ανδρέας Ρούσος.

Για περισσότερες πληροφορίες για το 3ο Ετήσιο Συνέδριο της Point Nine πατήστε ΕΔΩ.