You are here

Στην Κύπρο βρέθηκε ο Πρόεδρος και CEO του Hadassah του Ισραήλ

30/11/2021 09:24

Επιτυχής η πρώτη επίσημη επίσκεψη των αντιπροσώπων του αναγνωρισμένου Κολοσσού στην Κύπρο.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη επίσημη επίσκεψη που οργάνωσε πρόσφατα το Hadassah Cyprus. Οι αντιπροσώποι του αναγνωρισμένου κολοσσού, o κ. Igal Molad Chairman του Hadassah Medical, ο Professor Weiss Yoram, CEO του Hadassah Israel, ο Tomer Gelbart CEO του Hadassah Medical καθώς επίσης ο Medical Director του Hadassah Medical, Dr Itzhak Bareli από το Ισραήλ, θυγατρική του διεθνώς καταξιωμένου ιατρικού οργανισμού Hadassah Medical Organisation, βρέθηκαν στην Κύπρο στις 17 Νοεμβρίου, και πραγματοποιήσαν σειρά συναντήσεων και επαφών με ‘’ατομα’’ που αφορούν το τομέα της υγείας.

Αποκορύφωμα των επαφών, η συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας Αξ. κ. Μιχάλη Χατζηπαντέλα, και τους κ. Αντρέα Παπακωνσταντίνου, Διευθυντή και κ. Άθω Τσινοντίδη, Αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή του Γ.Ε.Σ.Υ, κ. Σάβια Ορφανίδου, Αναπληρώτρια Πρόεδρο Επιτροπής Υγείας στην Βουλήτίμησαν με την παρουσία

Το Hadassah Cyprus αποτελεί ένα από τα πιο μεγαλεπήβολα και πρωτοποριακά αναπτυξιακά έργα στην Κύπρο, που θα αλλάξει τα δεδομένα στον τομέα της παροχής κορυφαίων ιατρικών υπηρεσιών και υπηρεσιών αποκατάστασης στο νησί.

Πρωταρχικός σκοπός της εν λόγω επίσκεψης είναι ήταν να φέρει κοντά όλα τα μέρη που αναμειγνύονται στην υλοποίηση του μεγαλεπήβολου έργου, ενώ παράλληλα δόθηκε η ευκαιρία στους εκπροσώπους της πολιτείας να γνωρίσουν τα διοικητικά στελέχη του Hadassah Israel, που βρέθηκαν στην Κύπρο για την ολοκλήρωση των σχεδιασμών των ιατρικών κέντρων Hadassah Medical Center στη Λεμεσό και Hadassah Health Park στη Λευκωσία.

Το Hadassah Medical Center Λεμεσού, προχωρά με γοργούς ρυθμούς για να ανοίξει μέσα στο 2022 και η Λευκωσία ολοκληρωνει το σχεδιασμός της.