You are here

Στην τελική ευθεία οι κατασκευαστικές εργασίες του Neo Plaza

05/08/2021 11:36

Με ταχύ ρυθμό ολοκληρώνονται και οι τελευταίες κατασκευαστικές εργασίες του Neo Plaza.  Ολοκληρώθηκε ήδη η ασφαλτόστρωση των χώρων στάθμευσης, του βόρειου δρόμου, τα πεζοδρόμια πλακοστρώθηκαν και έχει περατωθεί ο έλεγχος του κρυφού φωτισμού. Οι τελευταίες πινελιές που απομένουν είναι η δενδροφύτευση και τα σκίαστρα.

Παράλληλα, με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες από τους επαγγελματίες που έχουν ήδη εγκατασταθεί για την ολοκλήρωση της παρουσίας των καταστημάτων τους, προκειμένου οι χώροι τους να είναι έτοιμοι για το κοινό, στο μεγάλο άνοιγμα του Neo Plaza, τον Σεπτέμβριο.

Όπως είναι γνωστό το σύγχρονο και πρωτότυπο εμπορικό πάρκο Neo Plaza, συνδυάζει τη σημαντική εμπορική δράση και την έντονη κοινωνικότητα με την ποικιλία των καταστημάτων -εστιατόρια, εμπορικά καταστήματα-, και με πολλές δραστηριότητες  και ευκαιρίες αναψυχής για όλη την ημέρα και για όλες τις ηλικίες.

Η κεντρική πλατεία, που αποτελεί και τον ζωτικό πυρήνα του Neo Plaza περιβάλλεται από χώρους εστίασης, με εσωτερική και εξωτερική ταξινόμηση για απόλαυση και χαλάρωση παντός καιρού.

Ο όλος σχεδιασμός του Neo Plaza που συνδυάζει τη Μεσογειακή κουλτούρα με τις σύγχρονες τάσεις των εμπορικών χώρων, περιλαμβάνει αναφορές στην παραδοσιακή αρχιτεκτονική του τόπου, προσαρμοσμένες στη μοντέρνα αισθητική, τη λειτουργικότητα, τις κλιματικές και περιβαλλοντικές παραμέτρους, με ζωτικό στοιχείο ανάπτυξής του ένα ανοικτό και ασφαλές περιβάλλον.