You are here

Στον χώρο του κλιματισμού εισέρχεται η εταιρεία Alxos

14/04/2021 09:37

Διαγράφοντας μια επιτυχημένη πορεία τριών και πλέον χρόνων στα πεδία στα οποία εξειδικεύεται, στην εφαρμογή σκαλωσιών σε κάθε τύπο και μέγεθος κτηρίου και στις οικοδομικές εργασίες, η εταιρεία Alxos εισέρχεται και στον χώρο του κλιματισμού μέσω δημιουργίας εξειδικευμένου Κέντρου.

Από την αρχή του νέου χρόνου η εταιρεία Alxos έχει συστήσει την ομάδα ειδικών στο θέμα του κλιματισμού, επένδυσε στον απαραίτητο εξοπλισμό και δημιούργησε εκθεσιακό χώρο στα όρια Πέρα Χωρίου Νήσου με το Δάλι. Με αυτά ως πρώτες ύλες η εταιρεία Alxos έβαλε τα δικά της θεμέλια για είσοδο στον χώρο της ψύξης και θέρμανσης κτηρίων, οικιστικής, βιομηχανικής ή άλλης επαγγελματικής χρήσης, όπως τα κεντρικά συστήματα κλιματισμού για μεγάλες κτηριακές εγκαταστάσεις που φιλοξενούν ξενοδοχειακές μονάδες ή γραφειακούς χώρους. Σημειώνεται, ότι το Κέντρο Κλιματισμού της Alxos συνεργάζεται με τους κυριότερους αντιπροσώπους συστημάτων κλιματισμού στην Κύπρο, διασφαλίζοντας έτσι την ποιότητα προς τους πελάτες της, από την αγορά και εγκατάσταση μέχρι και τη συντήρηση ή επιδιόρθωση συστημάτων κλιματισμού.

Ταυτόχρονα, η εταιρεία συνεχίζει την επέκτασή της στον τομέα των σκαλωσιών. Τα στελέχη της εταιρείας, με την τεχνογνωσία και την εμπειρία τους εφαρμόζουν σκαλωσιές σε ορισμένα από τα μεγαλύτερα υπό κατασκευή έργα της Κύπρου σε όλες τις πόλεις. Την ίδια ώρα, η εταιρεία έχει επενδύσει τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό, εξοπλισμό, μηχανήματα και οχήματα όσο και σε συστήματα διαχείρισης ποιότητας των εργασιών της.

Σε μια δύσκολη για την οικονομία και ειδικά για τον κατασκευαστικό κλάδο περίοδο, η εταιρεία πήρε τη στρατηγική απόφαση επέκτασης των εργασιών της και εισδοχής σε νέους τομείς, όπως πρόσφατα έκανε με τη δημιουργία Κέντρου Κλιματισμού.

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας, κ. Γιάννης Αλεξόπουλος τόνισε: «Ουδέποτε φοβηθήκαμε το ρίσκο και τις προκλήσεις, μικρές ή μεγάλες, που κατά καιρούς αντιμετωπίζει ευρύτερα ο τομέας των κατασκευών. Σε κάθε κρίση κρύβονται και ευκαιρίες ανάπτυξης και αυτές ακριβώς έχουμε εντοπίσει επενδύοντας σε υλικοτεχνική υποδομή, ανθρώπινο δυναμικό και γνώση για είσοδο στο πεδίο του κλιματισμού. Πιστεύουμε ότι η επιτυχημένη πορεία μας στον χώρο των σκαλωσιών και των οικοδομικών εργασιών μπορούν να υποστηρίξουν και το νέο πεδίο στο οποίο πραγματοποιούμε τα πρώτα βήματά μας».