You are here

Στον παγκόσμιο επιχειρηματικό διαγωνισμό Junior Achievement Cyprus μαθητική επιχείρηση

08/04/2021 21:16

Η PST (Pandemic Survivor Team) Healthcare είναι μια μαθητική επιχείρηση των 5 ατόμων που συμμετέχει στον παγκόσμιο επιχειρηματικό διαγωνισμό Junior Achievement Cyprus και εκπροσωπούν το Λύκειο Βεργίνα Λάρνακας.

Γνωρίζοντας τις δύσκολες καταστάσεις που επικρατούν με τον ιό COVID-19 και την πανδημία, αλλά και θέλοντας να αξιοποιήσουν την ευκαιρία που τους δίνετε, αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα προϊόν το οποίο είναι επίκαιρο και θα καλύπτει την σημαντικότερη μας ανάγκη. Την ανάγκη της ατομικής προστασίας και υγείας.

Βάζοντας λοιπόν ως στόχο τους την διευκόλυνση και παροχή του καταναλωτή με τα απαραίτητα προϊόντα υγείας για ατομική προστασία από τον ιό COVID-19, δημιούργησαν το Covidkit.

Το Covidkit περιέχει όλα τα χρειαζούμενα και απαραίτητα προϊόντα που βοηθούν στην καταπολέμηση του ιού COVID-19, τα οποία προσφέρονται μέσα σε ένα συμπαγές τσαντάκι το οποίο μεταφέρετε με ευκολία παντού, ακολουθώντας πάντα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και προδιαγραφές.

Το προϊόν αυτό είναι διαθέσιμο στο φαρμακείο «Ειρήνη Μιχαήλ» στο Αλεθρικό και μέσω από τα προσωπικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης της επιχείρησης και ηλεκτρονικής τους ιστοσελίδας.

Η PST Healthcare έχει ως σκοπό της να εφοδιάσει όλη την Κυπριακή Κοινότητα και Αγορά με τα προϊόντα υγείας της και ως όραμα της να ζούμε σε ένα COVID-19 free world.