You are here

Στους σπουδαίους Αγώνες Ζωής «Μαζί είμαστε πιο δυνατοί!»

21/10/2022 11:34

Υπάρχουν άνθρωποι που γίνονται η έμπνευση και δίνουν το κουράγιο, ώστε κάθε εμπόδιο να κάνει το ταξίδι πιο συναρπαστικό και κάθε πτώση να μετατρέπεται σε έναυσμα για ένα ακόμα πιο δυναμικό ξεκίνημα.

Η Marketway Publicis δημιούργησε ένα εμπνευσμένο σποτ για την προώθηση των Παγκύπριων Ειδικών Ολυμπιακών Αγώνων, οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν από τις 23 Οκτωβρίου μέχρι τις 11 Νοεμβρίου 2022.

Το σποτ είναι αφιερωμένο σε όλους τους μικρούς και μεγάλους αγωνιστές που αντιμετωπίζουν με υπερηφάνεια χαμόγελο και κέφι τον κάθε αγώνα.

Οι φετινοί Αγώνες διοργανώνονται από την Κυπριακή Ομοσπονδία Ειδικών Ολυμπιακών και θα διεξαχθούν στη Λάρνακα και στη Λευκωσία, ενώ η τελετή έναρξής τους τελεί υπό την αιγίδα του Δημάρχου Λάρνακας, κ. Ανδρέα Βύρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στους φετινούς Παγκύπριους Αγώνες θα λάβουν μέρος γύρω στους 580 αθλητές από Ειδικά Σχολεία/Ιδρύματα/Κέντρα ημέρας/Σωματεία, τα οποία είναι Μέλη της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ειδικών Ολυμπιακών.

Επίσης στους αγώνες λαμβάνει μέρος αποστολή από τα Special Olympics Hellas, την οποία στελεχώνουν 15 αθλητές και 6 συνοδοί/προπονητές.

Η Ελλάδα θα συμμετάσχει στο στίβο και στην ποδηλασία και θα φιλοξενηθεί από τις 23 έως τις 28 Οκτωβρίου 2022.

Στους σπουδαίους Αγώνες Ζωής η νίκη περιμένει ήδη στην αφετηρία και συντροφεύει όλη τη διαδρομή, βρίσκεται στο ΜΑΖΙ και σε όλους εκείνους που δίνουν στην προσπάθεια νόημα και αξία.

Δείτε το εμπνευσμένο σποτάκι στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://youtu.be/P2V1ULhlw2g