You are here

Στρατηγική συνεργασία AXIA με BTIG

06/03/2019 15:30

Η AXIA Ventures Group ανακοινώνει στρατηγική συνεργασία με την BTIG για την προσφορά παγκόσμιων εμπορικών λύσεων στους πελάτες της.

Η AXIA Ventures Group (AXIA) ανακοίνωσε σήμερα ότι ξεκινά μια στρατηγική συνεργασία με την BTIG, μια παγκόσμια εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών που ειδικεύεται στην επενδυτική τραπεζική, την έρευνα και τις σχετικές μεσιτικές υπηρεσίες.

Η στρατηγική εταιρική σχέση είναι το φυσικό επόμενο βήμα σε μια εξελισσόμενη και εδραιωμένη επιτυχημένη εμπορική σχέση στις ΗΠΑ μεταξύ της AXIA Capital Markets US και της BTIG από το 2016. Η νέα διευρυμένη σχέση θα προσφέρει στους πελάτες της AXIA πρόσβαση σε όλες τις αναπτυγμένες, αναδυόμενες αγορές που καλύπτονται από BTIG παγκοσμίως.

Η στρατηγική συνεργασία της AXIA-BTIG είναι σύμφωνη με την παγκόσμια στρατηγική επέκτασης της AXIA και θα βοηθήσει στη βελτιστοποίηση των συναλλαγών των πελατών της. Επιπλέον, θα επιτρέψει στην AXIA να προσφέρει στους πελάτες της κορυφαίες εμπορικές λύσεις και πλήρη σειρά προϊόντων μέσω μιας επαγγελματικής και καθιερωμένης διεθνούς πλατφόρμας, γεφυρώνοντας το χάσμα μεταξύ «μόνο τοπικού» και παγκόσμιου, διατηρώντας παράλληλα τη δέσμευση της AXIA για ποιοτικές υπηρεσίες.

Ο Γιώργος Λινατσάς, Διευθύνων Σύμβουλος της AXIA, δήλωσε: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τη στρατηγική μας συνεργασία με τη BTIG, η οποία συνδέεται άμεσα με την αυξανόμενη διεθνή εμβέλεια της εταιρείας μας και συνδυάζεται με την παγκόσμια παρουσία, πελατεία και εμπειρία της AXIA. Η συνεργασία αυτή αντικατοπτρίζει την ικανότητα της AXIA να αξιοποιήσει τις άφθονες ευκαιρίες που παρουσιάζονται σήμερα από την πρόοδο και την τεχνολογική καινοτομία στον κλάδο των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών. Πιστεύουμε ότι η BTIG είναι ο ιδανικός στρατηγικός συνεργάτης για εμάς και προσβλέπουμε να συνεργαστούμε με την έμπειρη ομάδα επαγγελματιών της και να προωθήσουμε τη συνεχή ανάπτυξη αυτής της επιχειρηματικής δραστηριότητας».

Ο Christopher Rollins, Διευθύνων Σύμβουλος της BTIG Limited, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι από την επέκταση της σχέσης μας με την AXIA και τους πελάτες της. Η συνεργασία αυτή θα επιτρέψει στη BTIG να συνεχίσει να επιδεικνύει το εύρος της εμπορικής μας πλατφόρμας, το εύρος των προσφορών μας και, το σημαντικότερο, το βάθος των σχέσεών μας. Μαζί, σχεδιάζουμε να προσφέρουμε μια απρόσκοπτη εμπειρία στους πελάτες της AXIA για να αποκτήσετε πρόσβαση στις παγκόσμιες εμπορικές μας λύσεις»