You are here

Στρατηγική συνεργασία CIM – KPMG

19/02/2019 14:25

Στρατηγική Συνεργασία δύο κορυφαίων Οργανισμών

Το Cyprus Institute of Marketing – The Cyprus Business School, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την σύναψη στρατηγικής συνεργασίας με μια από τις κορυφαίες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο, την KPMG.

Η εν λόγω στρατηγική συνεργασία έρχεται ως συνέχεια άλλων στρατηγικών συνεργασιών που έχει συνάψει το CIM με κορυφαίες κυπριακές επιχειρήσεις και παγκόσμιους κολοσσούς με σκοπό την ανταλλαγή τεχνογνωσίας, πρόσβασης στην αγορά εργασίας και γενικότερα την ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ του ακαδημαϊκού και επιχειρηματικού κόσμου.

Στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας οι φοιτητές θα έχουν πρόσβαση μεταξύ άλλων σε:

  • Διαλέξεις από εμπειρογνώμονες της KPMG
  • Προγράμματα κατάρτισης
  • Βραβεία για πρωτεύσαντες
  • Διενέργεια της Διατριβής στην KPMG

Εκ μέρους της KPMG Kύπρου, ο Διευθύνων Σύμβουλος και επικεφαλής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών, κ. Χρίστος Βασιλείου, δήλωσε σχετικά με τη στρατηγική συνεργασία: «Είναι με ιδιαίτερη ικανοποίηση που υποδεχόμαστε αυτή την εξαιρετικά υποσχόμενη συνεργασία με το CIM, που αναμένεται όχι μόνο να ενισχύσει τη συστηματική κατάρτιση του ανθρώπινου δυναμικού μας αλλά και να ενδυναμώσει περαιτέρω τους δεσμούς μας με την τοπική ακαδημαϊκή κοινότητα και τις ενέργειές της. Το όραμα και η στρατηγική του Οίκου μας, σε συνδυασμό με τη μακρά και πολύπλευρη προσφορά του CIM στην εκπαίδευση αλλά και στο επιχειρηματικό γίγνεσθαι, εγγυώνται μια παραγωγική συνεργασία, με αντίκτυπο τόσο στα εμπλεκόμενα μέρη όσο και την τοπική κοινωνία».

Αυτή είναι η 13η κατά σειρά στρατηγική συνεργασία που συνάπτει το CIM τους τελευταίους 12 μήνες με κορυφαίες επιχειρήσεις και αποδεικνύει για ακόμα μια φορά περίτρανα τον ηγετικό ρόλο του CIM σαν το κατεξοχήν Κυπριακό Business School και ενδυναμώνει τις υπηρεσίες και την εκπαίδευση που προσφέρει στους φοιτητές του.