You are here

Στρατηγική Συνεργασία Cyprus Institute of Marketing – CYFIELD GROUP

29/09/2020 09:27

Στρατηγική Συνεργασία δύο κορυφαίων Οργανισμών

Το Cyprus Institute of Marketing – The Cyprus Business School, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την σύναψη στρατηγικής συνεργασίας με ένα από τους κορυφαίους ομίλους στον τομέα ανάπτυξης και κατασκευών που δραστηριοποιείται στην Κύπρο, τον όμιλο CYFIELD. Αυτή είναι η 17η Στρατηγική Συνεργασίας του κορυφαίου κυπριακού Business School.

Η εν λόγω στρατηγική συνεργασία έρχεται ως συνέχεια άλλων στρατηγικών συνεργασιών που έχει συνάψει το CIM με κορυφαίες κυπριακές επιχειρήσεις και παγκόσμιους κολοσσούς με σκοπό την ανταλλαγή τεχνογνωσίας, πρόσβασης στην αγορά εργασίας και γενικότερα την ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ του ακαδημαϊκού και επιχειρηματικού κόσμου.

Στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας οι φοιτητές θα έχουν πρόσβαση μεταξύ άλλων σε:

  • Διαλέξεις από εμπειρογνώμονες του ομίλου CYFIELD
  • Προγράμματα κατάρτισης για το προσωπικό του ομίλου CYFIELD
  • Βραβεία για πρωτεύσαντες φοιτητές του CIM
  • Διενέργεια της Διατριβής των φοιτητών του CIM σε συνεργασία με τον ομίλο CYFIELD Υποτροφίες για το προσωπικό του ομίλου CYFIELD
  • Κοινά προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης

Εκ μέρους του ομίλου CYFIELD, ο κ. Κυριάκος Ανδρέου, Group HR Manager, αναφέρει σχετικά με την στρατηγική συνεργασία: ‘Η συνεργασία με το CIM, ένα από τα σημαντικότερα ιδρύματα ακαδημαϊκής εκπαίδευσης και επαγγελματικής κατάρτισης στην Κύπρο, εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής διαχείρισης και ανάπτυξης του Ανθρώπινου Δυναμικού του Ομίλου Cyfield. Η σύναψη παραγωγικών δεσμών με την ακαδημαϊκή κοινότητα μέσα από μια σειρά από δράσεις και πρακτικές που αναπτύσσονται από κοινού, θεωρούμε ότι θα συμβάλει στην αποστολή μας για συνεχή εξέλιξη, καινοτομία και δημιουργικότητα. Προσδοκούμε προς μια ωφέλιμη και διαχρονική συνεργασία με το CIM, στη βάση της εξειδίκευσης και της τεχνογνωσίας που προκύπτει από την πολύχρονη εμπειρία των δύο οργανισμών στους τομείς που δραστηριοποιούνται’’.

Το γεγονός ότι αυτή είναι η 17η κατά σειρά στρατηγική συνεργασία που συνάπτει το CIM με κορυφαίες επιχειρήσεις και παγκόσμιους κολοσσούς και αποδεικνύει για ακόμα μια φορά περίτρανα τον ηγετικό ρόλο του CIM σαν το κατεξοχήν Κυπριακό Business School και ενδυναμώνει τις υπηρεσίες και την εκπαίδευση που προσφέρει στους φοιτητές του.