You are here

To SupportCY της Τράπεζας Κύπρου και η Πάφος ενώνουν δυνάμεις για στήριξη των ατόμων με αυτισμό

18/06/2021 14:49

Με την στήριξη της Τράπεζας Κύπρου και των Ενωμένων Μοτοσικλετιστών Κύπρου πραγματοποιήθηκε οδικός έρανος στην επαρχία Πάφου για τον Παγκύπριο Σύνδεσμο για Άτομα με Αυτισμό.

Σε μια σεμνή τελετή, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 17 Ιουνίου στο Δημαρχείο Πάφου, στην παρουσία του Δημάρχου της πόλης Φαίδωνα Φαίδωνος, παραδόθηκε επιταγή €2.500 ευρώ για την ενίσχυση των συνεχώς αυξανόμενων αναγκών του Παγκύπριου Συνδέσμου για Άτομα με Αυτισμό, μετά από οδικό έρανο.

Ο έρανος, που στέφθηκε με επιτυχία, πραγματοποιήθηκε σε 33 χωριά της επαρχίας Πάφου, την Κυριακή 13 Ιουνίου, από τους Ενωμένους Μοτοσικλετιστές Κύπρου. Τα μέλη των Μοτοσικλετιστών που συμμετείχαν στον έρανο,  χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες για να διεκπεραιώσουν την αποστολή τους σε μία μέρα.

Τόσο ο Σύνδεσμος Αυτισμού όσο και οι Ενωμένοι Μοτοσικλετιστές είναι μέλη του SupportCY της Τράπεζας Κύπρου.  

Η Τράπεζα Κύπρου χορήγησε τα καύσιμα και τη σίτιση των μοτοσικλετιστών.

Κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης, ο Περιφερειακός Διευθυντής Πάφου Τράπεζας Κύπρου, Σάββας Παπαθωμάς, εξέφρασε τη χαρά του και συγχάρηκε τους Ενωμένους Μοτοσικλετιστές Κύπρου για αυτή την πολύ όμορφη πρωτοβουλία ενίσχυσης του Παγκύπριου Σύνδεσμο για Άτομα με Αυτισμό. «Είμαστε περήφανοι που δύο μέλη του δικτύου SupportCY της Τράπεζας Κύπρου μαζί με την υποστήριξη της Τράπεζας, συνεργάζονται έχοντας ως κύριο μέλημα τον συνάνθρωπό μας. Μέσα από συνεργασίες, μπορούμε να προσφέρουμε περισσότερα. Η Τράπεζα Κύπρου θα συνεχίσει να βρίσκεται κοντά σας, δίπλα στην τοπική κοινωνία της Πάφου και όπου υπάρχει ανάγκη».

Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους οι βουλευτές Πάφου, Χαράλαμπος Πάζαρος, Χρύσανθος Σαββίδης, Βαλεντίνος Φακοντή και Ηλίας Μυριάνθους.