You are here

Το SupportCY βραβεύεται για την κοινωνική προσφορά του

15/04/2022 12:25

Για την κοινωνική προσφορά, την έμπρακτη στήριξη και την ανθρωπιστική βοήθεια που παρέχει από τη μέρα λειτουργίας του μέχρι σήμερα, βραβεύτηκε χθες βράδυ το SupportCY της Τράπεζας Κύπρου, στα IN Business Awards 2021, στην κατηγορία Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη.

Για τη δυναμική παρουσία του στην κοινωνική προσφορά και τη δράση του και τη στήριξή του με έργο προς την πολιτεία και τους συνανθρώπους μας, βραβεύτηκε το SupportCY της Τράπεζας Κύπρου, στα IΝ Business Awards.

Παραλαμβάνοντας το βραβείο, η Διευθύντρια Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας Έλλη Ιωαννίδου, ευχαρίστησε θερμά όλους όσοι τίμησαν με την ψήφο τους το SupportCY και δήλωσε ότι το βραβείο αυτό δεν ανήκει μόνο στην Τράπεζα Κύπρου, αλλά και σε κάθε εταιρεία και οργανισμό, μέλος του Δικτύου. «Αυτό το βραβείο επιβεβαιώνει τον ρόλο του SupportCY στην κυπριακή κοινωνία και αφιερώνεται σε κάθε επαγγελματία που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή για την προστασία και φροντίδα των συνανθρώπων μας», είπε η κ. Ιωαννίδου.

Το SupportCY, που πρόσφατα γιόρτασε τα δυο χρόνια λειτουργίας του, ξεκίνησε να δηλώνει έμπρακτα το παρόν του, με την εμφάνιση των πρώτων κρουσμάτων και την πρωτόγνωρη κατάσταση που δημιουργήθηκε εξαιτίας της πανδημίας να επιβάλλουν την ανάγκη για άμεση βοήθεια στην πολιτεία, παροχή υποστήριξης προς τους επαγγελματίες της πρώτης γραμμής και συνανθρώπους μας.

Από τότε το πρωτοπόρο και καινοτόμο δίκτυο SupportCY, συνεχίζει να στηρίζει ανελλιπώς την κοινωνία στην αντιμετώπιση καίριων προβλημάτων πέραν της πανδημίας, μέσα από συνεργασίες με περισσότερες από 145 επιχειρήσεις και οργανώσεις και την ανιδιοτελή επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων που τις στελεχώνουν.

Κατά τους τελευταίους μήνες του 2021, δημιουργήθηκε το Κέντρο Αντιμετώπισης Κρίσεων και Καταστροφών SupportCY, το Σώμα Εθελοντών SupportCY αλλά και το SupportCY House.

Άμεσος στόχος του SupportCYείναι η ενίσχυση των δράσεων για την προστασία του περιβάλλοντος, με την εξαγγελία του 2022 ως Περιβαλλοντικό Έτος.