You are here

Συμμετοχή Remedica σε έκθεση στη Βραζιλία

28/05/2019 15:47

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι η κυπριακή φαρμακοβιομηχανία Remedica συμμετείχε με δικό της περίπτερο, στην Έκθεση FCE Pharma στις 21 Μαΐου 2019 στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας.

Η FCE PHARMA καθιερώθηκε ως μια από τις σημαντικότερες εκθέσεις της φαρμακευτικής βιομηχανίας, συγκεντρώνοντας όλους τους σημαντικούς φορείς του κλάδου, και παρέχοντας ενημέρωση στους συμμετέχοντες για νέα προϊόντα και νέες τάσεις που αφορούν τεχνολογίες και υπηρεσίες της φαρμακευτικής βιομηχανίας. Η έκθεση παρείχε χρήσιμες πληροφορίες και ποιοτικό περιεχόμενο στους παρευρισκόμενους οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις, να συμμετέχουν σε διαδραστικές συζητήσεις, συνέδρια και συνομιλίες.

Στην έκθεση συμμετείχαν εκ μέρους της εταιρείας ο Δρ Μιχάλης Νεοπτολέμου, Διευθύνων Σύμβουλος της Remedica, ο κ Λάμπρος Δημητριάδης, Διευθυντής Πωλήσεων και ο κ Μάριος Στυλιανίδης, Διευθυντής Ανάπτυξης Εργασιών.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα υφιστάμενα και νέα προϊόντα της Remedica και να συζητήσουν για πιθανές συνεργασίες σε χώρες τις Αμερικής και όχι μόνο.