You are here

Συνάντηση εταιρειών FinTech με Εθνική Αρχή Στοιχημάτων

01/12/2021 16:53

Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Χρήματος και Ιδρυμάτων Πληρωμών (ACEMPI) είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο πρόεδρος του Συνδέσμου, κ. Ιωάννης Γεωργούλας, συναντήθηκε με την κα. Ιωάννα Φιάκκου, την πρόεδρο της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων, προς συζήτηση θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος.

Η συνάντηση η οποία πραγματοποιήθηκε σε κλίμα συνεργασίας, σηματοδότησε την έναρξη ανάπτυξης στενότερων σχέσεων του ACEMPI και της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων, με κοινό στόχο την εύρεση αποτελεσματικότερων μεθόδων εργασίας που θα ωφελήσουν όλα τα εμπλεκόμενα μέρη.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος τους ACEMPI και η πρόεδρος της Εθνική Αρχής Στοιχημάτων, συμφώνησαν όπως πραγματοποιούνται σε τακτική βάση συναντήσεις για την ανταλλαγή απόψεων πάνω σε κοινά θέματα και πρόσφατες εξελίξεις, με στόχο τη χάραξη κοινής προσέγγισης για την επίλυση κοινών θεμάτων.

Ο κ. Γεωργούλας σημείωσε: «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο τομέας τυχερών παιχνιδιών χρίζει της απαραίτητης εποπτείας, προς διασφάλιση του ευρύτερου κοινού. Μαζί με την  Εθνική Αρχή Στοιχημάτων θα συζητούμε τα ρυθμιστικά θέματα που επηρεάζουν τους οργανισμούς Ηλεκτρονικού Χρήματος και Πληρωμών, προς εξάλειψη περιστατικών μη- συμμόρφωσης.»

Η συνεργασία αυτή, είναι ένα από τα θέματα που βρίσκονται στην ατζέντα του ACEMPI, στην προσπάθεια του Συνδέσμου να γίνει ένας παραγωγικός παράγοντας εντός του τομέα τυχερών παιχνιδιών, που θα ωφελήσει τον τοπικό και τον διεθνής επιχειρηματικό κόσμο και την ευρύτερη οικονομία.