You are here

Συνέδριο Ανάπτυξης Επαγγελματιών: O Douleutaras αναπτύσσεται και γιορτάζει μαζί με τους επαγγελματίες - συνεργάτες του

28/03/2023 10:12
  • Ο Douleutaras και οι επαγγελματίες του γιόρτασαν την κοινή επιτυχία τους, σε μια απολαυστική βραδιά, με παρουσιαστή τον Φάνη Λαμπρόπουλο

Με το μότο «Μαζί εξελισσόμαστε, μαζί μεγαλώνουμε την επιχείρησή σου» να εκφράζει τη φιλοσοφία του, ο Douleutaras αναπτύσσεται και γιορτάζει τις επιτυχίες του πάντα μαζί με το δίκτυο των συνεργατών του. Περισσότεροι από 150 επαγγελματίες-συνεργάτες του Douleutaras έδωσαν την Τετάρτη 22 Μαρτίου το «παρών» στο 2o Συνέδριο Ανάπτυξης Επαγγελματιών, που πραγματοποίησε η εταιρεία στo Art Factory – Τεχνοστάσιο στον Ταύρο Αττικής, με θέμα «Αναπτύσσοντας τους Επαγγελματίες του αύριο» και παρουσιαστή τον Φάνη Λαμπρόπουλο.

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου Ανάπτυξης Επαγγελματιών που διοργάνωσε ο Douleutaras, παρουσιάστηκαν οι προκλήσεις και οι ευκαιρίες των μικρομεσαίων επιχειρήσεων σε μια εποχή που κυριαρχούν τα τεχνολογικά εργαλεία, καθώς και οι επόμενοι στόχοι της εταιρείας που ξεκίνησε ως start-up και σήμερα κατακτά τις αγορές της Ευρώπης.

Στην ομιλία του προς τους επαγγελματίες-συνεργάτες του Douleutaras ο Ανδρέας Γραμμάτης, Συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, αναφέρθηκε στη μέχρι τώρα διαδρομή της, ενώ μοιράστηκε με τους παρευρισκόμενους τα επόμενα δυναμικά βήματά της. Ταυτόχρονα, έδωσε έμφαση σε θέματα όπως η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών, αλλά και η ενίσχυση των αμοιβαία επωφελών σχέσεων με τους επαγγελματίες που αξιοποιούν την πλατφόρμα, για να αναπτύξουν και να εξελίξουν τις δραστηριότητές τους.

Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γραμμάτης: «Ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη των χρηστών που μας έχει κατατάξει ως τη νούμερο 1 πλατφόρμα για την εύρεση επαγγελματιών για το σπίτι, δεν σταματάμε να προσφέρουμε τις γνώσεις και τις υπηρεσίες μας με στόχο την εξειδίκευση των τεχνικών μας. Στόχος μας είναι η άριστη εξυπηρέτηση των χρηστών της πλατφόρμας που μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσω της άριστης κατάρτισης των επαγγελματιών μας. Μέσα από τη σειρά ολοκληρωμένων σεμιναρίων βοηθάμε συνεχώς τους συνεργάτες μας να αναπτύξουν τις επιχειρηματικές τους γνώσεις, οι οποίες είναι απαραίτητες για τον σύγχρονο επαγγελματία που επιθυμεί να μεγεθύνει την επιχείρηση του και να εναρμονιστεί με την νέα εποχή».   

Στα highlights της εκδήλωσης ήταν - μεταξύ άλλων - η συζήτηση του Φάνη Λαμπρόπουλου με επαγγελματίες σχετικά με όσα χρειάζεται να προσέχει ένας σύγχρονος τεχνίτης, καθώς και η απονομή 10 τιμητικών βραβείων (Pros Awards) σε επαγγελματίες-συνεργάτες του Douleutaras. Πιο συγκεκριμένα, επαγγελματίες που ξεχώρισαν για τη δουλειά και τα αποτελέσματα τους αλλά και την αξιοποίηση των εργαλείων που τους προσφέρει η εταιρεία, βραβεύτηκαν σε κατηγορίες όπως Κορυφαία Επίδοση, Κορυφαία Εξυπηρέτηση, Κορυφαίος Νέος Συνεργάτης, Ταχύτερα Αναπτυσσόμενος Επαγγελματίας, Κορυφαία Οργάνωση, Ταχύτερη Εξυπηρέτηση Πελατών, Κορυφαία Στρατηγική Σκέψη αλλά και για την Κοινωνική Συνεισφορά τους.

Δίπλα στην εξέλιξη των επαγγελματιών και στην επιτυχία τους

Το Συνέδριο Ανάπτυξης Επαγγελματιών αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο τη σταθερή και ουσιαστική στήριξη που προσφέρει ο Douleutaras στο δίκτυο των συνεργατών του. Αντίστοιχες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στη Λευκωσία (29 Μαρτίου) και στη Θεσσαλονίκη (5 Απριλίου). Τον Μάιο, το Συνέδριο Ανάπτυξης Επαγγελματιών θα πραγματοποιηθεί και σε χώρες του εξωτερικού που δραστηριοποιείται η πλατφόρμα, όπως η Ιρλανδία και η Πορτογαλία.

Μάλιστα, πιστός στο όραμά του για την εξέλιξη των επαγγελματιών-συνεργατών του, o Douleutaras πραγματοποίησε πρόσφατα το Douleutaras Pros Academy, ένα εξειδικευμένο Πρόγραμμα Πιστοποίησης στη Σύγχρονη Επιχειρηματικότητα & Ανάπτυξη Pros Academy, το οποίο έλαβε χώρα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λευκωσία.

Σχετικά με το Douleutaras:

Ο Douleutaras είναι η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών για το Σπίτι. Συνεργάζεται με 4.200+ αξιολογημένους επαγγελματίες από 90 ειδικότητες. Μέσα από το Douleutaras, ο χρήστης βρίσκει αξιολογημένο επαγγελματία μέσα σε 10 δευτερόλεπτα, διασφαλίζοντας ότι η εργασία θα γίνει ποιοτικά και αξιόπιστα και ότι το αποτέλεσμα θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Douleutaras επισκεφθείτε το https://www.douleutaras.com.cy ή τους λογαριασμούς της εταιρείας στα κοινωνικά δίκτυα: Facebook, LinkedIn, Instagram.