You are here

Συνέδριο «Best Practice Investor Relations» από τη Novus Finance

28/03/2008 13:42
Η NOVUS Finance, εταιρία που δραστηριοποιείται με επιτυχία στο χώρο των επενδυτικών σχέσεων (Investor Relations) από το 2002, με πελάτες εισηγμένες εταιρίες στο ΧΑ, στο AIM του Λονδίνου και στο ΧΑΚ, διοργανώνει στις 17 Απριλίου 2008 στο Hilton Cyprus στη Λευκωσία της Κύπρου, συνέδριο με τίτλο:

“Novus Best Practice Investor Relations Conference”

Attracting Capital in Bull and Bear Markets

Η διοργάνωση τελεί ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ του Χρηματιστηρίου της Κύπρου και την έναρξη των εργασιών θα πραγματοποιήσει με ομιλία του ο Πρόεδρος του Χρηματιστηρίου Αξιών της Κύπρου, κ. Γιώργος Κουφάρης.

Είναι η πρώτη φορά που διοργανώνεται συνέδριο Investor Relations στη Κύπρο και προσδοκά να συνεισφέρει στην εξωστρέφεια και επικοινωνιακή πολιτική των εισηγμένων στο ΧΑΚ εταιριών με τη διεθνή επενδυτική κοινότητα. Το συνέδριο απευθύνεται, μεταξύ άλλων, σε μετόχους και διοικητικά στελέχη εισηγμένων εταιριών, στελέχη τραπεζών, χρηματιστηριακών και επενδυτικών εταιριών και επικεντρώνεται στο να προσδιορίσει τη ποιοτική και ποσοτική ανάγκη πληροφόρησης των θεσμικών επενδυτών.

Στη προσπάθεια άντλησης κεφαλαίων, τι θέλουν να ακούσουν οι επενδυτές και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος προσέγγισης;

Τα ερωτήματα αυτά απαντούν εκπρόσωποι της επενδυτικής κοινότητας από την Ελλάδα και το εξωτερικό (αναλυτές και διαχειριστές κεφαλαίων). Στη παρουσίαση πρακτικών εφαρμογών, σημαντική είναι η συνεισφορά του Διευθύνοντος Συμβούλου της Ηλεκτρονικής Αθηνών, μιας από τις πλέον δραστήριες και επιτυχημένες ελληνικές εταιρίες στο χώρο των επενδυτικών σχέσεων και εκπροσώπων της Thomson Financial, της κορυφαίας εταιρίας παροχής επενδυτικών εργαλείων και πληροφοριών παγκοσμίως.

Το Συνέδριο “Novus Best Practice IR” αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για τους συμμετέχοντες να ενημερωθούν για τις βέλτιστες πρακτικές των επενδυτικών σχέσεων παγκοσμίως και πώς αυτές μπορούν να προσφέρουν προστιθέμενη αξία στην εταιρία και τους μετόχους της.

Κύριος χορηγός είναι η εταιρία ΖΟΡΠΑΣ και επίσημος αερομεταφορέας η CYPRUS AIRWAYS. Χορηγοί επικοινωνίας του Συνεδρίου είναι η εφημερίδα ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, το τηλεοπτικό κανάλι ΑΝΤ1 Κύπρου, ο ραδιοφωνικός σταθμός ΑΝΤ1 Κύπρου, οι εφημερίδες EXPRESS και ΜΕΤΟΧΟΣ και τα sites Stockwatch.com.cy και Euro2day.gr.