You are here

Συνέδριο Επαγγελματικές Υπηρεσίες και Επενδύσεις

21/03/2023 13:27

Ένα σημαντικό Συνέδριο με θέμα «Επαγγελματικές Υπηρεσίες και Επενδύσεις» οργανώνει την Τετάρτη 26 Απριλίου 2023, η εταιρεία FMW Financial Media Way.

Το Συνέδριο, που θα γίνει στο Royal Hall στη Λευκωσία από τις 09:00 – 15:00, θα εστιάσει στις επαγγελματικές υπηρεσίες των λογιστών και δικηγόρων, σε συνάρτηση με τον τομέα των επενδύσεων.

Στην ατζέντα του Συνεδρίου περιλαμβάνονται:

  • Η νέα φορολογική μεταρρύθμιση.
  • Η εφαρμογή της μεταρρύθμισης στη Δικαιοσύνη.
  • Οι προσπάθειες για μετατροπή της Κύπρου σε επιχειρηματικό και επενδυτικό κέντρο στην περιοχή μας.
  • Ο θεσμός της Οικονομικής Διπλωματίας.
  • Η συνεισφορά των επαγγελματικών υπηρεσιών στον τομέα των επενδύσεων και της οικονομίας.

Στο συνέδριο έχουν προσκληθεί για να μιλήσουν ο Υπουργός Οικονομικών κ. Μάκης Κεραυνός, η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως κα Άννα Κουκκίδη-Προκοπίου, ο Πρόεδρος του ΚΕΒΕ κ. Χρ. Αγκαστινιώτης, ο Πρόεδρος της ΟΕΒ κ. Αντ. Αντωνίου, ο Πρόεδρος του ΣΕΛΚ κ. Πιερής Μάρκου, ο Πρόεδρος του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου κ. Χρίστος Κληρίδης, ο Πρόεδρος του CIPA κ. Ευγένιος Ευγενίου, ο Πρόεδρος του CIFA κ. Αντρέας Γιασεμίδης, ο Πρόεδρος του ΧΑΚ κ. Μαρίνος Χριστοδουλίδης, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κ. Γιώργος Θεοχαρίδης, εκπρόσωποι λογιστικών και δικηγορικών γραφείων και άλλα.

Το Συνέδριο έχει μεγάλη σημασία στη  σημερινή συγκυρία, αφού τα θέματα της μεταρρύθμισης στα φορολογικά και στη δικαιοσύνη καθώς και η οικονομική διπλωματία και οι επενδύσεις, βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος τόσο της νέας κυβέρνησης, όσο και του επαγγελματικού τομέα.

Οι επιχειρήσεις ή οι επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο Συνέδριο θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την FMW για να λάβουν όλες τις πληροφορίες στο τηλέφωνο 22342005 ή να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.fmwconferences.com.