You are here

Συνέδριο "Risk Management + Compliance" στις 12/6 με την υποστήριξη της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών

15/05/2008 14:47
Το Συνέδριο "Risk Management + Compliance" (www.riskconference.gr) πραγματοποιείται την Πέμπτη 12 Ιουνίου στο ξενοδοχείο Ledra Marriott με την υποστήριξη της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών.

Το Risk Management + Compliance Conference φιλοξενεί εξαιρετικές προσωπικότητες του κλάδου τόσο από το διεθνή όσο και από τον ελληνικό χώρο. Αναλυτικότερα, συμμετέχουν τρία ανώτατα στελέχη Διαχείρισης Κινδύνων από τους οργανισμούς Deutsche Bank (Gene Guill), Unicredit Group (Andrea Cremonino), Moody’s (Charles Stewart), ο Prodyot Samanta, ο οποίος συμπεριλαμβάνεται στη λίστα «100 most influential people in finance» για το έργο του στην Standard & Poor’s, καθώς και ο Καθηγητής του University of London (Imperial College) και σύμβουλος της Bundesbank, William Perraudin.

Ο διάλογος καταλαμβάνει σημαντικό ρόλο στο Συνέδριο και για το σκοπό αυτό, ανώτατα και ανώτερα στελέχη από τις: Εθνική Τράπεζα, Alpha Bank, Eurobank, Emporiki Bank, Marfin Egnatia Bank και Τειρεσίας ΑΕ συζητούν και σχολιάζουν το νέο ρόλο της Διαχείρισης Κινδύνων, τη συνεισφορά του στην κερδοφόρο ανάπτυξη καθώς και τα νέα μοντέλα και εργαλεία υπολογισμού κινδύνων.

Το Συνέδριο, το οποίο χαιρετίζει ο Υπουργός Οικονομικών της Κυπριακής Δημοκρατίας Χαρίλαος Σταυράκης, υποστηρίζεται - μεταξύ άλλων - από την Marfin Egnatia Bank και την Ernst & Young.

Λίγα λόγια για το Risk Management + Compliance Conference

Η τελευταία και παρατεταμένη κρίση των μεγάλων αγορών και η μεταστροφή προς μια πιο ουσιαστική αντιμετώπιση και αξιολόγηση κάθε μορφής κινδύνου έδωσε το έναυσμα για τη δημιουργία ενός μεγάλου εξειδικευμένου συνεδρίου το οποίο αναλύει τις εξελίξεις, το νέο ρόλο του Chief Risk Officer, τις απειλές που κρύβονται και τις ευκαιρίες που αναδύονται στους ευαίσθητους χώρους της Διαχείρισης Κινδύνου και της Συμμόρφωσης.

Ο διοργανωτής

Διοργανωτής του Συνεδρίου είναι το περιοδικό της Boussias Communications, Banker’s Review, το οποίο αποτελεί το μοναδικό ελληνικό αποκλειστικό περιοδικό για το τραπεζικό management στην Ελλάδα.

Για την Boussias Communications

Η Βοussias Communications είναι ο Οργανισμός Επικοινωνίας με εικοσιπενταετή παρουσία και τη μεγαλύτερη αποδοχή στις αγορές του marketing, της διαφήμισης, των media, των τραπεζών, των τηλεπικοινωνιών, της πληροφορικής και του Ανθρώπινου Δυναμικού. Η εταιρεία εκδίδει τα περιοδικά Banker’s Review, MarketingWeek, Netweek, HR Professional, Customer Management, Sales Management καθώς και τα ημερήσια ηλεκτρονικά newsletters DailyFax και NetFax. Έχει δε διοργανώσει πάνω από 60 συνέδρια και εκθέσεις τα τελευταία 7 χρόνια, μεταξύ των οποίων και το καθιερωμένο ετήσιο Bank Management Conference.