You are here

Συνεχίζουμε με νέες «Ιστορίες Δύναμης». Η ιστορία της Ιωάννας.

24/06/2019 10:21

Η Ελληνική Τράπεζα συνεχίζει την υπόσχεση που έδωσε μέσα από την τελευταία της εκστρατεία, η οποία σηματοδότησε την έναρξη μιας σημαντικής κοινωνικής δράσης µε πρωταγωνιστή τον άνθρωπο.

Μετά τις ιστορίες του Γιώργου και της Άντρεας, σειρά παίρνει η ιστορία της Ιωάννας, ενός 16χρονου κοριτσιού σαν όλα τα άλλα, που όμως δεν είναι σαν κανένα.

Η Ιωάννα, νωρίς στην εφηβεία της, έδειξε συμπτώματα επιλεκτικής αλαλίας και τότε άλλαξαν όλα. Χωρίς πολλούς φίλους και με χαμηλή αυτοεκτίμηση άρχισε να κλείνεται στο εαυτό της με μοναδική διέξοδο τα άλογά της και την ιπποθεραπεία.
Μέσω της ιπποθεραπείας κατάφερε να γίνει πιο κοινωνική, να αναπτύξει φιλίες και να μπορεί πλέον να κάνει όνειρα. Το μεγαλύτερο;  Να γίνει η ίδια εκπαιδεύτρια αλόγων και να μπορέσει στο μέλλον να βοηθήσει κι άλλα παιδιά να γίνουν καλά.

Με τη δύναμη που έκρυβε μέσα της, η Ιωάννα κατάφερε να αλλάξει τη ζωή της. Έχοντας δίπλα της ανθρώπους που τη στηρίζουν και με την Ελληνική Τράπεζα να καλύπτει το κόστος των μαθημάτων της ιπποθεραπείας μέχρι το τέλος του 2020, η Ιωάννα μπορεί πλέον να συνεχίσει να ονειρεύεται.

Πίστεψε, λοιπόν, κι εσύ στη δύναμη κάποιου και βοήθησέ τον να πετύχει το ακατόρθωτο. Μπες στο www.exeistidynami.com, και πρότεινε έναν συνάνθρωπό μας, ο οποίος χρειάζεται υποστήριξη για να βρει τη δύναμη και να πετύχει αυτό που στα δικά του μάτια μοιάζει ακατόρθωτο.

Η Ελληνική Τράπεζα θα συνεχίσει να δέχεται Προθέσεις Υποστήριξης έως και τις 30/06/2019.

Δες τις «Ιστορίες Δύναμης» στο www.exeistidynami.com και στο YouTube - Hellenic Bank Official.